Monday, March 19, 2012

FASHION SEARCH ║ Hats.


You might have seen the second picture already over here, but this time I'm using these pics, because I want to ask you something!

As you can see I tried both the hats in the Monki store, and I was kinda surprised the way they fitted me! Normally I never wear hats, but since I tried these on, I really wanna have a hat (especially like the first one)! Now, I know you're thinking something like: 'Why didn't she buy the hat than?', well that's because the hat is too big -.-'
Because I held the hat on my head on the pictures there wasn't a problem, but when I'm just walkin' around it will eventually drop off...

So my question to you is: Do you know where I can find a hat like this? (The first hat!) and than the second question is: Do you've got tips, for wearing the hat without the hat dropping off? 'Cause when the wind blows, or - like I said - when I walk, it will fall off, and that's not that handy, as you can imagine... :(

Let me know! Hope some of you will have some amazing ideas!

Glee Cover - We Are Young. 

25 comments:

Yak Man said...

AAAAAAAAAH. Ik zoek ook een rode hoedje ♥. Mijn zusje heeft zo'n zwarte bolhoed van de H&M, maar ik heb hem nog niet in het rood gezien. Ik ga bijna nooit winkelen dus ik kan je jammer genoeg niet helpen :(. Hij is wel zo leuk!

Donna ly said...

Wat een supeleuke hoedjes! Ik vind vooral de eerste geweldig! Zélf heb ik 2 strooien hoedjes: één van Primark en één van H&M. Die van H&M is helaas ook te groot en ik weet eerlijk gezegd niet zo goed hoe je dat handig zou kunnen oplossen? Misschien is er een manier om het hoedje met een speldje aan je haar vast te maken?
Je zou voor hoedjes trouwens ook even bij de Kringloop kunnen kijken, want dat is typisch iets wat je daar zou kunnen vinden! Verder zou je bij H&M of Primark nog kunnen kijken!

Succes ;)

Liefs, x
Donna-ly

Fashiable said...

Bij de H&M hebben ze dat hoedje wel in het blauw, in het rood weet ik eigenlijk niet!

www.fashiable.nl

Nadiye Meral said...

de tweede ziet er super schattig uit :) x

Nadiye Meral said...

de tweede ziet er super schattig uit :) x

Esmay said...

Dat rode hoedje staat goed bij je haarkleur/huidskleur :D

Nathalia said...

Ik wil heel graag een mooie zwarte hoed met flappen, haha ik kan het niet echt uitleggen.
Die hoeden op de foto zijn ook heel leuk, ze staan je goed!

Laura said...

Dat rode hoedje staat je echt suuper! Ik zoek ook een perfect hoedje voor mijzelf!

liefs, Laura
http://styleandsushi.blogspot.com

Summerlovee said...

Ik heb geen idee waar je kleinere kunt kopen! Wel lastig als hij steeds afvalt, kun je op internet niet een DIY vinden om hem kleiner te maken? of heb je misschien iemand die heel creatief is in je buurt?

xliefs

The girl from the blog said...

staat je heel leuk, ben er zelf ook dol op! je kunt er nooit genoeg van hebben:) ik kan je helaas niet helpen met een tip..

Made by Malou said...

Wat leuk!

Elana said...

Superleuk!
Liefs,
xx

Janne. said...

leuk! ik weet alleen niet waar je er een kan kopen! x

Vintagirie said...

Ik heb er ook altijd last van dat mijn hoedje af waait als ik op de fiets zit. Maar dat is denk ik niet te voorkomen. Maar tijdens het lopen zou die wel moeten blijven zitten. Misschien de C&A, Bijou Brigitte?

Darcy said...

Die hebben ze bij de h&M divided :)

ps ik volg je :) Volg je terug ?

xx pradagirls.nl

Gioia said...

Dat rode hoedje staat je echt leuk!
xo

http://Cwithoutshoes.blogspot.com/

Fashiontastic world. said...

Ze zijn echt leuk, ik heb alleen geen idee waar je er eentje kan kopen.. Volgens mij wel bij de H&M.

x

Linda said...

Wat een leuke hoedjes!

Sofie said...

Hihi sorry echt geen idee, kan je niet helpen, sorry! :) Die hoedjes zijn we leuk, de eerste is idd het mooist! 3

Theonlyfashionprincess said...

Leuke hoedjes!! X

Hanna said...

ziet er super mooi uit! maar ja, die wind he... en lijm in je haar smeren raad ik ook af haha (:
liefs!

Ruby And Siel said...

Dat windprobleem blijf je altijd hebben jammergenoeg :( Dat is de reden waarom ik er niet zo vaak draag en er bijna nooit mee fiets!

anouschAttack said...

Die rode staat je mooi! Maar dat windprobleem is wel baale! Heb ik ook met een paar hoedjes. Heb je al een sjaal om je hoofd gedaan (als band) en dan je hoed op. dan zit die strakker en je ziet het sjaaltje niet. Xx

Ilona de Vries said...

Cute!

Daisy Scheers said...

Ik had een zwart bolhoedje van de H&M maar ben hem kwijt =( Heeft iemand deze waarvan ik hem mag overnemen? please let me know X