Tuesday, July 16, 2013

ANNOUNCEMENT ║ Short hair, did care.


Voor zij die de foto ondertussen al gezien hebben is het geen verassing, 
maar voor de rest, dit is dus het eindresultaat!

Het is een asymmetrische bob geworden, wat dus inhoud dat de ene kant - in dit geval de rechterkant - korter is dan de andere (linker)kant. 
Aan de rechterkant is er in totaal ongeveer 50 centimeter af, ja voor de wiskundigen onder ons, dat is inderdaad een halve meter! 

Met de linkerkant ben ik zelf erg blij, ik wilde daar wel wat lengte houden, en dat is aardig gelukt (zolang je het niet vergelijkt met hoe het was natuurlijk...). De rechterkant ben ik minder blij mee, dat is niet gegaan zoals ik wilde, dus vandaar dat ik dat gewoon met speldjes vast blijf zetten totdat ik weer tijd heb om het bij te laten knippen (: 
Er zijn wel ernstigere zaken in de wereld!

Ondanks het feit dat ik langer haar leuker vind staan (dat wist ik al vantevoren, omdat ik al eerder kort - wel langer dan dit hoor! - haar heb gehad), ben ik erg blij dat ik het heb geknipt en dat ik het kan gaan doneren!
Hoop dat m'n karma dit ook eventjes oppikt haha!

Hereby, I present to you, the results!
It's ansymmetric bob, so the left side is longer than the right one. The right side is about 50 cm. shorter than before, so that's pretty much. 
I'm glad I did this, so I can donate this to a cancerfoundation. 
Hopefully karma is gonna be good haha (: 
 
Follow me on:
7 comments:

Isabelle said...

Wat goed dat je je haar hebt laten doneren! Ik vind het je erg leuk staan! :)

Kimberley (TheKimberleyB) said...

Ergens is het wel zonde ja en ik snap dat je het nog mist die lengte. Maar wel ontzettend goed dat je het doneert! En dit staat zelf wel wat volwassener en iets verzorgder. Het staat je echt heel mooi! x

Fashiable | Nanne said...

Het is even wennen, maar het staat je echt PRACHTIG!!

Lana. said...

Wauw staat je goed en zeg het nog een keer, wat knap zeg dat je je lange haren doneert!

Carola said...

Het staat je mooi! En wat goed dat je het gaat doneren!

Jill S said...

Super goed van je dat je je haar doneert! En je nieuwe kapsel staat goed :D x

Eva The Human said...

Ik vind het zker mooi :D