Saturday, August 24, 2013

IN THE SPOTLIGHTS ║ Grand Marnier.Zij die mij op Facebook of Instagram hebben, zien dat ik op dit moment de rol van levensgenieter aan het vervullen ben. Toen ik laatst een uitnodiging kreeg om mee te varen op het echte Grand Marnier schip riep ik dus ook gelijk ja (om er vervolgens achter te komen dat ik helaas moest werken en dus helemaal niet kon, maar dat terzijde.)!
Helaas kon ik dus niet meevaren, maar mijn interesse was natuurlijk aangewakkerd! Na een mini onderzoekje kwam ik op het volgende...

Grand Marnier heeft deze zomer de missie om meer Parisian flair, elegance en playfulness toe te voegen aan ons dagelijks leven. Dikke prima als je het mij vraagt! Volgens hen mag er meer plezier gemaakt worden, mag er meer met een knipoog gedaan worden en ook galant zijn is trending. Ze komen deze zomer dan ook met 'Le Grand Charme Squad' op terrasjes, festivalletjes en eventjes. Daar waar ik vaak te vinden ben. 
TIP! De zomerse cocktail Le Grand Marnier Ginger blijkt de perfecte zomercocktail te zijn voor deze momenten, Grand Marnier gecombineerd met Ginger Ale, een schijfje lime en ijsblokjes et voilà!
Zelf ben ik er nog niet aan begonnen, maar zodra ik de kans krijg... Naja dan grijp ik die natuurlijk!
 Dus weg met alle negativiteit en kom maar op met die positiviteit
Follow me on:


P.S. Neem even een kijkje op de Crusade for le Charme site, die filmpjes zijn echt briljant!

1 comment:

Levande said...

Wat ontzettend jammer dat je moest werken. <3