Thursday, October 31, 2013

PRE-MIDLIFECRISIS-STRUGGLES ║ Pink hair, to do or not to do?Misschien heb je het al meegekregen, als je me op Facebook of Instagram volgt,
maar bij het zien van deze enorm sexy foto heb ik van de week het briljante idee gekregen om m'n haar toch echt roze te verven als het lang is.
Dat was zeg maar, de dag voor eergisteren. Gisteren kreeg ik het nog betere idee om m'n haar misschien nu wel alvast te verven.
Ach ja, je hebt zo van die momenten he.

Toen m'n haar nog lang was (snik), wilde ik het altijd al een keer verven, maar omdat ik het zou gaan doneren kon dat natuurlijk niet (beetje lullig om een pluk dood geverfd haar te doneren...).
Omdat ik enorm donker haar heb, zou ik m'n haar eerst 1000000 keer moeten ontkleuren - dan is het vrees ik ergens rond het punt van dood zijn - om het daarna nog eens een X aantal keer te moeten kleuren voordat ik een echt intense kleur kan hebben.
Althans, that's what I've been told.
Aangezien ik van mezelf weet dat ik van die momenten kan hebben dat ik ineens iets geks wil (lees: spontaan 2 piercings laten zetten, m'n haar in een tussenuur 30 cm laten knippen... Gewoon omdat het kan), moet ik eventjes nadenken.
Toen ik de bovenstaande foto op Facebook en Instagram plaatste, kreeg ik gelijk al een hoop emotievolle whatsappjes toegestuurd (varierend van sehr positief tot sehr sehr negatief haha), maar ook daar ben ik al aan gewend.

Wat denken jullie?
Nu doen? Later doen? Of helemaal niet doen?

Follow me on:

14 comments:

Eva The Human said...

Doen doen doen! :D Ik heb het eens gehad maar je moet het idd wel eerst zo licht mogelijk bleachen want anders slaat het licht oranje uit

Yak Man said...

Met jouw haar moet je het een paar keer bleken en dat is niet echt goed voor je haar haha. Je moet dan wel zo'n tint roze vinden dat het mooi staat bij je huidskleur :). Ik vind het wel heel erg gaaf als je dat doet haha, zou het zelf alleen niet doen haha. Misschien moet je je haar even photoshoppen naar roze om te kijken of het leuk is?

Joanne said...

Ik vind het zo gaaf!
Het enige wat je je moet afvragen of je dood haar wilt hebben. Om die reden doe ik het ook niet.. Mijn haar kan dat echt niet aan T_T

Judith || AOWOB said...

Nee, zonde! XO

Sparks and fairytales. said...

Ik zou het niet doen, ik denk dat je er ontzettend spijt van krijgt. Straks heb je van die mooie kleren aan en dan heb je van dat roze haar erbij. Ik zou het jammer vinden! ;)

Eline said...

Ik denk dat het je echt geweldig zou staan! Toch zou ik het niet doen omdat het dan (zoals je zelf al zegt) echt zoooo dood gaat.

Eva The Human said...

Als je heel dun haar hebt zou ik het idd afraden maar ik heb ondertussen mijn haar al 4 keer gebleacht en het is nog altijd niet kapot, gewoon veel maskers gebruiken enzo ;) En wat dan nog je haar groeit wel terug hoor :p

Karin said...

Aan de ene kant is het wel zonde van je haren. Maar aan de andere kant zeg ik DOEN! Ik vind het namelijk zo zo mooi!! Xx

Anne said...

Ik vind het zonde, je haar is nu prachtig!

Allissa said...

Moeilijk! Want ik vind het wel heel erg tof.

Ik zeg toch niet doen. Als jij je haar roze wilt zul je het, naar mijn idee, eerst moeten blonderen en dan kleuren.
Bovendien vervaagt het als een malle dus zul je het super vaak moeten bijkleuren.


Anne Solveig said...

Doen! Cool!

Roshelle | Life Of Roshelle said...

Waarom ook niet Jan? Je leeft maar een keer en verft waarschijnlijk je haar ook maar een keer roze!

Inge said...

gewoon doen. 1 keer is vast niet super slecht voor je haar als je het erna gewoon weer donker doet. xoxo

Red Sonja said...

Ok, ik denk dat het je heel tof zou staan! Alleen... ik moet je wel even waarschuwen, want mijn nicht heeft ook ooit haar haar roze geverfd en zij heeft van zichzelf ook vrij donker haar (geen idee of dat er wat mee te maken had), maar haar haar was dus een week echt zo roze als op deze foto en daarna werd het super bleek en was het eigenlijk al niet mooi meer. Dus als je het doet, gebruik een extreem goed merk, haha!

XX Sonja
www.redsonjafashion.com