Monday, November 4, 2013

EVENT ║ Levi's Pop Up Revel Room in Amsterdam.

As you might know, afgelopen maandag was ik - tussen al het knippen en plakken voor m'n project door -, samen met een vriendinnetje naar de launch van de nieuwe Pop Up Revel Room van Levi's in de Kalverstraat
Omdat het openbaar vervoer niet zoals gepland ging, kwamen we nogal last minute aan, maar hè, we waren er!

Aangekomen in de store kregen we een custom fit (2 minuten persoonlijk worden opgemeten om te zien welk model je bent) en kregen we een Revel om te passen. De nieuwe Revel is een innovatieve jeans met zogenaamde Liquid Shaping Technology
Voor de mensen die nu verward naar hun beeldscherm staren, dat is dus een nieuwe feature die - daar waar nodig is - voor een liftend effect zorgt. (HALLO BILLEN!)

De Revel is - net als de Levi's Curve ID - een jeans met meerdere modellen, zodat er voor iedereen een fit is, maar daar waar de Curve ID alleen nog de vorm van het lichaam verbeterde, daar let de Revel ook nog eens op de maat.
De Revel is er in drie verschillende pasvormen; Slight Curve, Demi Curve en Bold Curve. Zelf kreeg ik een Demi Curve, dus hupsakidee, jeans aan en kijken maar! De maat zat - door de custom fit - natuurlijk gelijk goed!
Na de broek gepast te hebben kwam het mooiste gedeelte, we mochten 'm mee naar huis! En zoals sommigen al op mijn Instagram (xjan_pbft) hebben gezien, kregen we er ook nog een mooi gevulde goodiebag bij! Als twee blije kinders in een snoepwinkel zijn we tot het einde van het event gebleven, om erna met gekrulde mondhoeken naar huis te gaan.

De tijdelijke pop up store is te vinden aan de Kalverstraat 101 en is dans ce moment alleen voor vrouwen (en voor mannen met een fanatieke voorkeur voor vrouwenjeans, no worries, we discrimineren niet). 

Follow me on:


Photo's are made by 040 Fotografie.

9 comments:

Sarah said...

Wat een mooie foto's! Lijkt me een tof event :D En die nieuwe broek met liftend effect klinkt goed.. ;)

Emma Peijnenburg said...

Ziet er leuk uit!
Liefs,Emma

Roshelle | Life Of Roshelle said...

Ik kon helaas niet door het weer, balen! Zag er super uit!

Anne said...

Het ziet er gaaf uit!

GLAMOURMOES said...

Tof dat je de broek ook mee naar huis kreeg! En je ziet er echt prachtig uit op de tweede foto!

Lizet said...

Wat leuk dat je een broek mee kreeg! Ziet er uit als een leuk event.

Ellen said...

Mooie foto's heb je gemaakt, wauw!
el-eventh.blogspot.com

Carmen said...

Looks like a great event :)
xx

Amy said...

Ziet er leuuuk uit!