Tuesday, February 25, 2014

EVENT ║ Fred de la Bretoniere x PUUR PR.


Jaja, zoals een aantal van jullie al weten was ik afgelopen week naar het geweldige event van Fred de la Bretoniere, dat PUUR PR had georganiseerd.
Hierboven zie je een aantal shots van de avond (gefotografeerd door de geweldige Jennie, bewerkt door moi).

Omdat Fred met ons allemaal op de foto wilde hebben we dat natuurlijk allen gedaan.
Aangezien ik een talent heb voor gek op foto's staan, sta ik te shinen met Fred op zijn site met - jawel - de eerste foto van deze post. We zouden er een prijs voor moeten krijgen.

Anyway, de dag zelf...
Hoewel ik er een college voor heb moeten missen (sorry school), ging ik met vol vertrouwen op naar Den Bosch. Ik had gepland om nog even door DB zelf te struinen, zodat ik op tijd bij het meetingpoint zou zijn én nog outfitfoto's kon maken. Dat is voor een deel gelukt. Onderweg naar DB, bleek dat de trein niet meer verder reed dan Utrecht, waardoor ik van Utrecht naar DB met de wonderschone schoolreisje bus meemocht. Dikke prima, ik viel in slaap in de bus, mijn mobiel viel uit. Geweldig.
Een uur later dan gepland stond ik dan in DB, geen flauw idee welke kant ik op moest, en aan mijn mobiel had ik geen sikkepit. Als een achterlijk schaap volgde ik de menigte en belandde ik dan in hartje DB. Omdat ik toch altijd even de Scotch in iedere stad moet zien was dat mijn eerste winkel waar ik binnenstapte, ik mocht er mijn mobiel opladen en toen ik even later naar de tijd keek moest ik alweer rennen naar het station. Geen outfitfoto's dus. Helaas.

Vanaf het station werden we met fashionable Mini Coopers opgehaald (zoals je op mijn Instagram hebt kunnen zien) en reden we naar het hoofdkantoor van Fred de la Bretoniere! Daar aangekomen was er een gezellige woonkamer (foto 5) gemaakt en kregen we een rondleiding door het gebouw. Dit was echt enorm interessant, vooral omdat het eigenlijk gewoon mijn studie is, maar dan in real life! Als een klein kind in een snoepjeswinkel liep ik met de groep mee. Daarna heeft Fred vol passie en enthousiasme over de collecties verteld en kregen we heerlijk te eten!

Na een tweede ritje met de Mini's kwamen we aan bij de winkel van Fred in DB en tot onze grote vreugde mochten we daar iets leuks uitzoeken! Aangezien ik al een enorm leuk paar schoenen van de nieuwe zomercollectie had gezien op het hoofdkantoor, hoopte ik vurig dat die al in de winkel lagen. Helaas was dit nog niet het geval, maar daarvoor was er een geweldige oplossing: namelijk een tegoedbon!
Nu ben ik dus de trotse eigenaar van een tegoedbon met een sehr aantrekkelijk bedrag, dat ik mag besteden wanneer ik wil! (lees: wanneer de espadrilles dus in de winkel liggen, want ja die wil ik! zie foto 3)

Ik wil daarom ook Fred en PUUR enorm erg bedanken voor het mogelijk maken van deze ge-wel-di-ge dag! We hadden het er op het evenement zelf al over, maar dit is denk ik een van de leukste events waar ik ooit ben geweest! Het was gezellig, oprecht, en, naja PUUR! (och wat ben ik toch van de woordspelingen)

Follow me on:


Photo's are taken by Jennie and edited by me.

12 comments:

Leneth Witte said...

Ziet er echt superleuk uit! Ben benieuwd naar een outfit als je je nieuwe schoenen eenmaal in bezit hebt :)

Red Sonja said...

Aaah, dat klinkt echt superleuk zeg! Eerst het hoofdkantoor en dan de winkel en vervoerd worden in Mini Coopers. Wooeh! En de schoenen natuurlijk ook niet te vergeten ;)

Amy said...

Ahw die bovenste foto! Haha (: Volgens mij een heel leuk event

Nora said...

Wat leuk en die foto ook zo leuk!
Vind die schoenen super mooi die je hebt gekozen!

Liefs Nora / 1310bynora.com

Simone said...

Mooie schoenen allemaal! Ziet er inderdaad uit als een erg leuk event!

GLAMOURMOES said...

Fijn als het openbaar vervoer meewerkt ;) *NOT*. Maar gelukkig was het evenement wel geslaagd en mag je mooie schoenen uitzoeken als ze in de winkel liggen!

Sara said...

Die foto samen met Fred is zó leuk haha.
Klinkt als een heel tof event, en ik ben benieuwd hoe die espadrilles staan!

Roshelle | Life Of Roshelle said...

TOF! Ik was opslag verliefd toen ik die espa's zag, wauwe!

Saskia | Former Parades said...

Leuk verslag en superleuk foto bovenaan, haha. Tof ook dat je op de website staat! :-)

♥ Saskia

kim hofstee said...

Ziet er echt leuk uit, mooie foto's!

kim hofstee said...

Ziet er echt leuk uit, mooie foto's!

kim hofstee said...

Ziet er echt leuk uit, mooie foto's!