Wednesday, February 26, 2014

INSTAGRAM ║ Update of my life.1. Hoi, dat ben ik. 2. Lievelingsoutfitje van de laatste tijd, 3. Details van de outfit die ik naar het Scotch&Soda feest droeg (ik ben links!), 4. Gekkigheid op schooldagen, 5. Duckface met een vriendje, 6. In de make-up bij het YSLxFashiolista event, 7. Met Marloes en Nanne bij het YSLxFashiolista event, 8. Mijn nieuwe sokken van Scotch&Soda, 9. Hoi, dat ben ik weer, 10. Gezelligheid bij het Fred de la Bretoniere event (post is coming up!), 11. Blurred lines met mijn beste vriendinnetje, 12. Na een avondje heels, is er altijd een week vol sneakers. 

Opzich was het natuurlijk allang tijd voor een nieuwe update van mijn leven.
In beelden.
Gewoon omdat het leuk is, en het natuurlijk lekker gemakkelijk is voor mij.
Als ik zo de foto's zie, lijkt mijn leventje altijd zorgeloos en zonder stress.
Nu is dat het natuurlijk ook, maar ik klaag genoeg over schooldruk en andere struggles.
Nergens voor nodig als ik het zo zie ;)

Nu is het fijn vakantie,
gister ben ik even naar de stad geweest en heb ik een dagje aan school gezeten en het huis schoongemaakt (lees: mijn kamer, gestofzuigd, gedweild, opgeruimd, opgeruimd, gedweild, gestofzuigd...)

Afgelopen zaterdag ben ik naar Groningen geweest en gister was ik naar Oberhausen, dus de vakantie is goed begonnen!

Ik ga mijn best doen deze vakantie wat meer aan mijn blog te zitten, en de give-away komt natuurlijk online! Ook is mijn Asos bestelling al binnen, dus ook die zal een plekje op de blog krijgen! Och och,  so much to do, so little time!

Ik hoop dat jullie ook al een goed begin hadden van de vakantie (als je die hebt) en dat er een hoop leuks te wachten staat!

Follow me on:

9 comments:

Amy said...

Hele leuke foto! Die sokken zijn tofff

Nora said...

Wat leuke fotos :D!

Liefs Nora / 1310bynora.com

claudia verloop said...

Aaah, zulke leuek foto's!

Roshelle | Life Of Roshelle said...

Wat een leuke diary! Die sokken zijn zo leuk, hahaha!

Leneth Witte said...

Leuke foto's ! Geen vakantie voor mij helaas maar geniet van de jouwe !

Leneth Witte said...

Leuke foto's ! Geen vakantie voor mij helaas maar geniet van de jouwe !

Malu Swartjes said...

super leuke fotos!:D
xx
Discover my Stylish Confessions♥

Rachel Kromdijk said...

wat een ontzettend leuke foto's meis! liefs x

Dorien said...

Geweldige foto's! Ik wil dat shirt van de tweede foto haha!