Monday, February 17, 2014

NEW IN ║ First Asos.com order.I did it!
M'n eerste aankoop bij Asos.com!
Het duurde even, maar daar is ie dan.
As you might see and know, ik heb een zwak voor luipaardenprint,
sowieso heb ik een zwak voor dierenprintjes, maar die luipaardenprint is toch wel fanatiek vaak terug te zien.
Vandaar ook de Lazy Oaf backpack met luipaardenprint van haren en de laptop sleeve.

De zoektocht naar een leuke 15" laptop sleeve leek wel eeuwen te duren,
toen ik eindelijk een laptop sleeve van Marc Jacobs gevonden had, bleek deze alleen in 13" te bestaan, dus daar hadden we nog geen sikkepit aan.
Ben nu dus razend benieuwd naar deze schoonheid!

De tas, die normaal €76.40 kostte, was nu in de final sale voor €45,84 en de sleeve is van 25 naar 12,50 euro gegaan! Nou dikke prima! Hiernaast heb ik ook nog een mooie BH/bustier (natuurlijk met luipaardenprint) gehaald, maar het leek me iets te fanatiek om die hier te plaatsen, aangezien er ook geen packshot van was (: 


Daarbij kwam ook nog eens dat ik gebruik gemaakt heb van de code FINAL15, waardoor ik nog eens 15% korting bovenop de kortingen kreeg!
Zoals je ziet ben ik helemaal enthousiast over m'n aankoopjes, 
nu nog hopen dat ze net zo mooi zijn als ik in mijn gedachten heb!

I'll keep you posted!


Follow me on:

8 comments:

Nora said...

Wat is die tas leuk!

Liefs Nora / 1310bynora.com

Yak Man said...

wow eerst bestelling bij asos, dacht dat jij al wel vaker daar iets had gekocht hihi. Hele gave rugzak zeg!^^

Kimberley said...

Wat een gave rugzak!

Sara said...

Die rugzak is echt onwijs gaaf zeg!

Mariette said...

Oehh leuke bestelling heb je geplaatst!

Liefs, Mariette
PS. Ik volg je nu op Bloglovin' :)

Roshelle | Life Of Roshelle said...

Die rugzak is tofffff!

Marlissa said...

Super leuk die laptop sleeve! Lekker dat je nog eens 15% extra korting kreeg.

Macguyp said...

The web boutique is a good source for cool clothing and accessories. Buyers may choose from a significant number of costumes from their list of jeans, sweaters, dresses, skirts, shorts, vests. Besides, there are many fashionable accessories such as for instance shoes, bags, rings, necklaces, pendant, scarf, etc that are available to everybody. With 1000s of wonderful items, customers simply blend them together to produce a new look by themselves. Designer Index