Wednesday, March 12, 2014

NEW IN ║ Yves Saint Laurent Touche Éclat.


Zoals jullie hier hebben kunnen lezen was ik een tijdje geleden naar het YSLxFashiolista event!
Een event waar ik als onervaren beauty-geinteresseerde veel heb kunnen leren.
Ook vertelde ik dat ik een goodiebag heb gekregen, et voilà, aanschouw wat we meekregen!

Dus wat kreeg ik dan mee?
Als eerste kreeg ik de Touche Éclat Highlighter mee (voor de onwetenden onder ons, dat is dat pennetje), vervolgens kreeg ik ook de geweldige foundation mee en tenslotte zat er een veels te lief gepersonaliseerd potloodje bij met daarin de naam van m'n blog gegraveerd!!!

Ik weet het, lucky me.
Hoewel ik dus eigenlijk nooit iets anders dan oogpotlood en lipstick gebruik,
ben ik daar sinds kort een beetje verandering in aan het aanbrengen.

Nu ik deze geweldige spullen heb gekregen, moet ik ze natuurlijk wel gaan gebruiken, anders is het ook zo zonde! Omdat het bijna niet opvalt dat ik iets draag - in de zin van, het staat heel erg natuurlijk - vind ik het ook helemaal niet erg om het te dragen. Bij foundation heb ik vaak snel het gevoel dat ik een of andere poederdoos ben (van die highlighter wist ik het bestaan niet eens...), maar bij deze is dat helemaal niet het geval!
Waarschijnlijk is dat omdat het een vloeibare foundation is, die niet op de huid blijft liggen, maar netjes intrekt en alleen een egale en 'levendige' touch geeft!
Als ik dan toch begonnen ben met de make-up sessie gebruik ik ook gelijk de highlighter, die doet lijken alsof ik wel degelijk jukbeenderen heb, en met wat tips and tricks mijn gestifte lipjes nog wat beter laat uitkomen (:

Al met al ben ik dus een blij ei met mijn nieuwe make-up en zal ik het ook zeker aan jullie aanraden!
Ik gebruik het nog steeds niet te vaak, maar als ik het draag voelt dat allemaal erg natuurlijk aan en dat is de eerste keer dat ik dat over make-up kan zeggen (behalve dan mijn oogpotlood en lipstick, die zijn ondertussen een standaard iets geworden haha)!

Fashiolista en Yves Saint Laurent, nogmaals enorm bedankt!

Follow me on:

10 comments:

Anne said...

Wat een mooie producten zeg!

Amy said...

Ohhhh wat een mooie spulletjes!

Simone Diederich said...

Gaaf!

Nora said...

Wat een mooie spulletjes!

Liefs Nora / 1310bynora.com

Sparks and fairytales. said...

Wauw super mooie foto's en producten/spullen.

Jessica N said...

Wat een mooie producten!
Super leuk, dat potlood met je blognaam!

Theonlyfashionprincess said...

Wauw wat super leuk!!! Lucky you xx

Ines said...

Wat leeeeuk! :D

Roshelle | Life Of Roshelle said...

Ik vind het potloodje zo schattig!

Fashiable | Nanne said...

Yaaay was zo gezellig! <3