Monday, July 7, 2014

IN THE SPOTLIGHTS ║ Swimwear.

image4xxl image2xxl Schermafbeelding 2014-07-07 om 01.48.32 Schermafbeelding 2014-07-07 om 01.49.12 00088656-02 00089745-03 03N09FPNK_large Schermafbeelding 2014-07-07 om 01.47.40 03P27FWHT_large 62B30GMUL_large
1+2: Seafolly via Asos.com, 3+4: Lascana via Otto.nl, 5+6: Forever21. 
7: Topshop, 8: Lascana via Otto.nl , 9+10: Topshop.

Afgelopen vrijdag was mijn eerste dagje in bikini op het strand alweer. 
Jaja, dat ik het mocht meemaken, heerlijke zomerse stranddagen in Nederland. 
Wat een bofkont ben ik toch, dolletjes. 
In de ochtend (oké, dat werd uiteraard begin middag...) ben zijn we naar Zandvoort geweest, hebben we geluncht bij Mango's en hebben we gechillt op de speedboot die normaal gesproken de banaan en zo'n luchtbank achter zich aan heeft! 
In de avond ben ik met mijn vader en broertje naar Scheveningen gegaan (wat trouwens qua strand echt by far wint van Zandvoort, maar dat ter zijde), waar we sushi hebben gegeten, over het strand hebben gewandeld en nog wat drankjes hebben gedaan! Al met al was het een heerlijk dagje!

Anyway, helaas moest ik tot de ontdekking komen dat mijn lievelings bikinibroekje niet meer is wat het was
Oftewel ik moest op zoek naar iets nieuws, want deze zomer moeten we natuurlijk veel vaker van het zonnetje genieten op het strand en aan het zwembad, in - in dit geval dus mijn nog ontbrekende, spiksplinternieuwe - zwemkleding! Omdat mijn oude bikini gewoon basic zwart is, ben ik dus nu op zoek naar iets hippers! Dus ik ben gaan kijken en vooral Forever21, Otto.nl, Asos.com en Topshop hebben een heleboel leuks! Helemaal hip and happening zijn de laatste tijd alle 'nieuwe' modellen (of oude modellen in een nieuw jasje, zoals de tankini's en badpakken!). Hierboven dus wat inspiratie aan leuke en wat apartere zwemkleding. Zelf ben ik erg weg van alle gekleurde printjes en gekkigheden zoals jullie kunnen zien. Nu moet ik - aangezien ik verhoudingsgewijs vrij brede schouders heb - altijd uitkijken met strapless en dus het liefst gaan voor iets met wat bredere schouders. Mijn zoektocht is dus in volle gang, vandaag ga ik nog even langs de stad om hopelijk last minute nog wat te scoren, want donderdag ga ik al op vakantie!

Wat vinden jullie? Zijn jullie al om? Of blijven jullie toch bij een basic zwart setje? 
Ik ga voor een tussenweg, the best of both worlds, een basic zwarte bikini en iets uitdagenders voor erbij! Laten we hopen dat ik iets kan vinden!

Follow me on:

3 comments:

Ypie van der Wijk said...

Wauw, ik zie echt al hele mooie!
Liefs, Ypie

Denise said...

Hopelijk vind je iets! Ik heb een basic blauwe van de H&M, waar ik wel heel blij mee ben :).

fran said...

really great pieces!
kisses

NEW SPECIAL OUTFIT IN MY BLOG: atlantic sunset
http://www.showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/06/atlantic-sunset.html