Friday, July 18, 2014

INSPIRATION ║ Bedrooms.1, 23 via Pinterest.
Kussen met print, Deken met print, Lichtgrijs kussen, Creme deken: allemaal van Esprit

Oké, ik heb hier zoals jullie merken dus niet altijd even goede wifi-verbinding, vandaar dat ik weer even van de radar was.
Plus het feit dat ik gewoon intens aan het genieten ben en zo min mogelijk m'n mobiel en laptop wil gebruiken voor non stop Facebook en Instagram (ik bedoel, dan kom ik terug van vakantie en weet ik alles al van iedereen, heb ik niets om over te praten haha!). 

Anyway, wat me hier nogal opgevallen is, zijn de geweldige bedroom spulletjes die hier zijn. 
Afgelopen week waren we naar Sintra - een plekje hoog in de bergen dat bekend staat om de kastelen die echt op het hoogste puntje van de berg gebouwd zijn: zie Instagram -, waar echt de leukste tapijten te koop waren. Eerlijk gezegd dat ik dat het dekens waren, waardoor ik ze gelijk mee wilde nemen, maar toen ik het op wilde tillen, bleek het een stuk zwaarder te zijn. En er stond carpets boven, dat dus tapijten betekent. 
In Lissabon was ik ook al de Zara Home en wat andere interieurzaken binnengewandeld, waar ik me keer op keer realiseerde dat ik het allemaal helemaal niet mee kan nemen in m'n koffertje, zodat ik met een sip gezicht de winkels weer kon verlaten. 
Maar dit alles resulteerde er wel in dat ik m'n eigen droomhuisje al had ingericht, de inkopen in gedachten al had gedaan en natuurlijk gelijk inspiratie ben gaan zoeken op het Internet. Jawel. 

Daarom hierboven even wat heerlijke dream-away-inspiration

Nu ga ik nog even op pad, groetjes vanuit het zonnige Albufeira!

Follow me on:

3 comments:

*Daniëlle said...

Wauw super mooie inspiratie.

Veel plezier op je vakantie!

beautyroad.nl said...

Prachtige inspiratie!

Anne Solveig said...

Oh, wauw! Geweldig!