Monday, September 29, 2014

NEW IN ║ Nike AM1 Year Of The Horse.

PBFT_NikeAM1_YOTH_1 PBFT_NikeAM1_YOTH_2 PBFT_NikeAM1_YOTH_3 PBFT_NikeAM1_YOTH_5 PBFT_NikeAM1_YOTH_4

Oké, wellicht ben ik toch iets makkelijker om te praten als ik had gedacht. En had gehoopt.
Gister ben ik eventjes naar de Approved Sneakers Market in Roest geweest,
het was mijn eerste officiële sneakerevent en het is zeker voor herhaling vatbaar (hoewel mijn portemonnee het hier wellicht niet mee eens is, maar dat terzijde).

De Year Of The Horse editie is al een tijdje geleden uitgekomen. Toen het model online bekend kwam (maar nog niet werd verkocht) was ik op slag verliefd. Echter was het 'een beetje' boven mijn budget op dat moment + ik wist niet zeker welke maat ik nodig zou hebben. Op dat moment geen verstandige keuze om ze dus online te halen en tijd om ze in het land te zoeken had ik niet.

Terwijl ik over de ASM aan het waggelen was kwam ik al een aantal mooie modelletjes tegen, wat Liberty modellen die ik al een tijdje erg leuk vond (230 euro!) een mooi rood paartje (maat 36, die ik met alle (wan)hoop geprobeerd heb aan te trekken, maar tevergeefs, deze waren echt te klein) en nog een hele hoop ander moois in reuzen maten (no offence!).
Anyway, we waren op weg naar de uitgang toen ik toch weer begon te twijfelen over de YOTH modellen die ik een stukje terug weer had zien staan. Ik raakte aan de praat met een meneer die me dusdanig heeft weten om te praten dat ik teruggehuppeld ben, gewoon om alleen even mijn maat te passen. Want ja die hadden ze. Even passen resulteerde er natuurlijk in dat ik goed vergeleken heb welke maat ik nodig had en vervolgens het goede paar heb gekocht. Dag geld, daaaag!

Maar de man had gelijk, ik vertelde hem namelijk over een paartje AM1's die ik al eeuwig wil, maar natuurlijk nergens in mijn maat kan vinden (en dus eeuwig moet wachten tot precies de goede materialen en kleuren bij Nike ID komen...), waarbij hij zei, dat als ik deze niet haal binnenkort waarschijnlijk precies hetzelfde zal gebeuren.

Eindresultaat: ik heb geen geld, maar wel een sehr mooi paar sneakers. 
Mijn eerste paartje AM1's zijn binnen. Een goed begin is het halve werk, ik vind dit een goed begin.

Zijn jullie fan van AM1's? En wat vinden jullie van deze uitgave?

Follow me on:

10 comments:

Sara said...

Goed dat je je hebt laten ompraten, ze zijn tof! :)

Saranda Walgaard said...

Wat een beauties!! Nu wil ik ze stiekem ook hihihi <3

xxxx Saranda

www.SarandaAdriana.com

You are not alone said...

Heb je misschien deze ooit op een webshop gezien waar ik ze kan bestellen?

IshM said...

wauw wat een beauties !!
echt super mooi
xx ish

Iris Klaver said...

Wauw die zien er gaaf uit!

Marloes Meeusen said...

Ze zijn echt tof!

fran said...

uffff I really love it. i want even for me
I have a new total look sport with my new sneakers!!!!!

NEW OUTFIT IN THE BLOG:BACK TO SPORT
http://www.showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/09/back-to-sport.html

Kiki ChicksAboutFashion said...

Ze zijn echt heel leuk!!

Liefs,
Kiki // chicksaboutfashion.nl

Denise said...

Wat een geweldige Nikes :)! Ik ben nu echt al te lang op zoek naar een mooi paar, maar ik kan ze gewoon niet vinden. Zelf ontwerpen vind ik denk ik net iets te duur.. het is toch wat.

Wendy said...

Deze zijn gaaf!! <3

XxX
www.wendyvansoest.com