Wednesday, September 10, 2014

OUTFIT ║ River Island FW14 salonshow.

IMG_8175 IMG_8155 IMG_8146 IMG_8202 IMG_8183
Jacket: Kuyichi, Playsuit: Urban Outfitters, Shoes: Coco Bella via Avance (on sale!), Bag: Scotch&Soda.

Misschien heb je het afgelopen week al op Instagram gezien,
vorige week was ik samen met Roos en Nanne bij de FW14 salon show van River Island en dit is wat ik aanhad!
De ombre playsuit met open rug heb ik nu zo'n 2 jaar, maar ik droeg 'm eigenlijk bijna nooit tot deze vakantie. De vele complimenten die ik erover kreeg zorgden er natuurlijk voor dat ik 'm steeds vaker ging dragen haha (en het is best een voordeel dat ie echt heerlijk zit!). 
De jas heb ik ook al een paar jaar en droeg ik eigenlijk ook niet zo vaak, maar met dit weer is ie echt perfect! Ik heb de mouwen opgestroopt omdat het anders te warm was, maar eigenlijk heeft ie lange mouwen en de capuchon is enorm! Verder draag ik m'n suède laarsjes van Coco Bella die ook veel positieve opmerkingen kregen, och wat ben ik toch weer een blij kind. 

De eerste schoolweek zit er ondertussen weer op, ik merk dat ik weer eventjes in het ritme moet komen, maar dat moet goedkomen (hoop ik!). Ik heb eergisteren alweer in de UB gezeten, dus het schoolleven is weer begonnen hoor. 

Aankomende weken zal ik jullie ook even updaten over mijn zomervakantie, een beetje een omgekeerde wereld haha!

Follow me on:

12 comments:

Rachella - theonlyfashionprincess said...

Wat een leuke jas en playsuit!

Shannon Debevere said...

Super leuk!
xx
www.thetravelrecipe.blogspot.com

Elle Hollis said...

Echt een super leuke outfit! Je blog is heel mooi, ik volg je nu. Zou je ook eens een kijkje op mijn blog willen nemen?

www.ocean-hearts.blogspot.com
Liefs

Giientjeee said...

Mooie foto's.. Je bent zo cute! :)

Denise said...

Leuke, originele outfit! Succes met school weer ;).

GLAMOURMOES said...

Wat zie je er weer prachtig uit!

Wendy said...
This comment has been removed by the author.
Wendy said...

Je zag er prachtig uit! Je schoenen zijn echt gaaf!

XxX
www.wendyvansoest.com

Roshelle | Life Of Roshelle said...

Ah die jas is echt supertof! Leuk om weer eens outfits van je te zien!

Jolet said...

Dat ziet er weer heel leuk uit!

Kiwa Fashion said...

Prachtige outfit! Ik vind jou echt zo mooi! Volg je blog nog steeds trouw haha!

Saskia | Former Parades said...

Leuuuk Jan!! Je schoenen zijn geweldig :-D