Thursday, October 16, 2014

EVENT ║ Grand opening party flagshipstore H&M x Weekday x Monki Rotterdam.

PBFT_Opening Rotterdam_7 PBFT_Opening Rotterdam_1 PBFT_Opening Rotterdam_4 PBFT_Opening Rotterdam_2 PBFT_Opening Rotterdam_3

Zoals je misschien al meegekregen hebt openen H&M, Weekday en Monki morgen (17 oktober!) onder een dak 3 nieuwe winkels, waarvan die van H&M de grootste flagship store van Europa is! 4500 vierkante meter aan fashion. Hella yeah!

Gister was de Grand Opening (beetje VIP doen) en als een van de gelukkigen mocht ik erbij zijn!
Samen met Roos (die ook de 4e foto genomen heeft) kwamen we vanuit Amsterdam naar 'Roffa' om daar met o.a. Jennie te meeten; gezellig om weer iedereen te zien!
Van 7 tot kwart voor 8 waren de deuren open, daarna begon het echte feestje met onder andere optredens van Brandwerk en Szjerdene (die ik trouwens eventjes ga YouTuben, want dat klonk erg fijn in de oortjes!) waarna iedereen door de winkels kon lopen en de Goodie Hunt begon. Dit hield in dat - zoals je op de tweede foto kunt zien - je bij elke winkel een kaartje kon inleveren en je een leuke goodie kreeg! Deze foto's zijn trouwens allemaal in de H&M genomen, hierna was ik te druk bezig met de winkels te bewonderen dat ik het foto's maken weer eens vergeten was (...).
De kaartjes op de onderste foto vind ik echt geweldig! Het zijn creatieve complimentjes, die je mee mocht nemen of gelijk aan iemand geven. Ik heb 'Je bent nuttig' meegenomen, die vond ik zo droog: geweldig!

Veels te laat kwam ik afgelopen nacht thuis, maar een ding had ik besloten: ik ga zo snel mogelijk weer terug naar Rotterdam om een uitgebreider kijkje te nemen! 4500 m2 loop je namelijk niet zo 1, 2, 3 doorheen...

Gaan jullie morgen naar de opening? En ben je benieuwd naar wat voor leuks de winkels te bieden hebben?
Ik waarschuw je: neem een goedgevulde portemonnee mee, want overal is wel wat leuks te vinden, zucht.

Follow me on:

 

5 comments:

Roxanne said...

Wat leuk dat je daarbij mocht zijn!

Charlotte said...

Wauw superleuk!! Twee vriendinnen van mij gingen ook, het leek me echt heel leuk:)

The Style Class said...

Wauw wat een prachtige winkel en wat super leuk die kaartjes van de onderste foto!

Marloes Meeusen said...

Wow, het lijkt me echt een prachtige winkel! Die kaartjes met die complimenten zijn trouwens erg origineel!

Iris Klaver said...

Ziet er allemaal zo mooi uit! Jammer dat ik zo ver weg woon, al is dat misschien wel beter voor mijn portemonnee haha