Monday, October 13, 2014

EVENT ║ Woonbeurs RAI 2014.

PBFT_Woonbeurs_5 PBFT_Woonbeurs_1 PBFT_Woonbeurs_4 PBFT_Woonbeurs_3 PBFT_Woonbeurs_2 Het is de maandag - nog geen half 10 's-ochtends - van mijn vakantie.
Ik zit op de Hogeschool van Utrecht aan mijn huiswerk (naja ik ga zo dus beginnen).
Om 06.50 ging de wekker vanochtend, mijn leven is top.
Je kunt je voorstellen dat ik me geen beter begin van de vakantie had kunnen bedenken.

Maakt niet uit, gaat het niet om.
Wat ik wilde vertellen is dat ik twee weken geleden naar de Woonbeurs in de RAI ben geweest,
ik had toevallig gratis kaartjes gekregen, dus samen met drie vriendinnen gingen we naar het evenement.
Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik niet veel van de situatie verwachtte. Ik dacht dat het een beetje een vervallen situatie zou zijn of dat het net zo druk zou zijn als op de Huishoudbeurs. Geen van beiden was waar; de Woonbeurs was echt enorm leuk en interessant!
Overal waren mooie stands - waarvan één in het bijzonder, more 'bout that later! - en ook opkomende merken waren goed vertegenwoordigd. Er was een heleboel - onbetaalbaar - designer meubilair, maar ook meer toegankelijke merken stonden op de beurs. Voor ieder wat wils dus!
Helaas waren wij een beetje aan de late kant gekomen, waardoor ik niet alles heb kunnen zien. Naja dat ligt deels ook aan mijn ietwat trage manier van rondlopen op dit soort beurzen; babbeltje hier, babbeltje daar, je kent het wel.
Voor de volgende editie weet ik in ieder geval dat ik zeker weer wil, maar dan net wat eerder haha!

Zijn jullie ook naar de Woonbeurs geweest? En wat vond je ervan? (:

Follow me on:

5 comments:

Marloes Meeusen said...

Ah de Woonbeurs lijkt me ontzettend leuk! Lekker inspiratie op doen. Fijn dat het niet zo druk was als op de Huishoudbeurs.

Lemiza Nicolau said...

Ziet er leuk uit! Ik ben nog nooit naar een woonbeurs geweest. Misschien is het leuk om een keertje te gaan. Nog succes met je huiswerk :) xx

Song- Thanh said...

Leuke foto's, ziet er ook echt super leuk uit haha

Roshelle | Life Of Roshelle said...

Echt superleuk! Ik wil er ook een keer heen :-).

Sara said...

Je rode schoenen zijn echt AWESOME, maar dat terzijde. Woonbeurs lijkt me tof, het is altijd leuk om te zien hoe gaaf je je huis in kan richten (als je geen armzalige student bent). :)