Monday, October 6, 2014

LIFE ║ The Graduates Amsterdam Overtoom.

PBFT_The Graduates_2 PBFT_The Graduates_1

Bijna een jaar geleden was ik naar dit event van MOOI PR bij de B academy.
Behalve dat het een leuk event was, kregen we ook een kappersbon mee voor The Graduates!
Ik had toen alleen 'net' m'n haar al geknipt, dus voorlopig was het nog even niet nodig,
maar nu - bijna een jaar later - begon ik toch het gevoel te krijgen dat m'n haar een beetje aan het inzakken was.
En dat moeten we natuurlijk niet hebben. Dus spontane actie! Ik belde vanochtend The Graduates aan de Overtoom op, met de vraag of ik binnen 2 uur langs kon komen. En ik had geluk, iemand had afgebeld dus ik kon langskomen. I-de-aal!

Aangezien ik altijd mijn huiskapster gewend was, was dit sowieso een hele ervaring op zich.
Bij binnenkomst viel gelijk de mooie uitstraling van de zaak op. Het gave behang, de mooie lamp en stoel; heel erg leuk!
Ik werd gelijk geholpen door Denise (als ik het goed heb...) en na een korte intro over wat The Graduates precies is (dit wist ik natuurlijk van het evenement, waar ze alles tot in de puntjes hadden uitgelegd!), begon ze met wat vragen over wie ik was, wat ik precies wilde en hoe we dit gingen doen. Het was heel simpel in mijn geval, want ik wilde m'n haar alleen laten bijpunten; de lengte wilde ik behouden, maar er moest weer wat leven en model in!
Toen ze hoorde (en daarna zag) dat ik een asymmetrisch kapsel had, was dat een - aangename - verassing, ik was de eerste die ze zou knippen met zo'n kapsel haha (oh oh, als dat maar goed zou gaan!).

Daar ging ik dan, de kappersstoel in, m'n haar werd heerlijk gewassen (altijd fijn, zo'n hoofdmassage!), daarna geknipt, geföhnd en gestyled! Bij het knippen werd iedere keer netjes verteld wat ze ging doen en of ik de lengtes die eraf zouden gaan goed vond. Een enorme plus, want ik hoor altijd horrorverhalen over kapsters die veels te veel eraf halen!

Eindstand: een heerlijk ruikend en fijn zittend kapseltje! Er zit weer volume in en het leeft weer!
Ik ben dus erg te spreken over The Graduates op de Overtoom, die tegelijkertijd mijn angst voor kapsters hebben weggenomen (:

Ken jij het concept al en ga je er ook wel eens heen? If not: zekers doen dan!

Follow me on:


Zelf langsgaan kan hier: 
The Graduates,
Overtoom 35 huis
1054 HB Amsterdam

Picture #1, 3 and 4 are from the official website from The Graduates. 

2 comments:

Janne said...

Had er nog nooit van gehoord! Ziet er echt tof uit & klinkt als een fijne ervaring :)

fran said...

I love the last pic baby
lots of kisses

NEW OUTFIT: BACK TO SPORT (with my new sneakers)
http://www.showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/09/back-to-sport.html