Friday, October 10, 2014

NEW IN ║ Dior Mise en Dior Tribal Earrings look-a-like.

PBFT_Groupon Earrings_Celebrities PBFT_Groupon Earrings_3

PBFT_Groupon Earrings_1

Beroemdheden als Rihanna, Emma Watson en Anna Wintour gingen mij in ieder geval al voor en
zetten dankzij Dior dé oorbellen-trend van 2014 als je het mij vraagt!
De Dior Mise en Dior Tribal Earrings zijn namelijk helemaal hot and happening en ik begreep gelijk waarom.

De laatste tijd draag ik bijna geen oorbellen meer - ik heb natuurlijk altijd m'n (5!) piercings - maar gewone oorbellen heb ik nauwelijks nog in. Hoewel ik vroeger echt een oorbellen meisje was (iedere dag een ander paar!), keek ik er nu niet eens meer naar om.
Tot ik mijn nicht met een paar mooie Dior oorbellen zag stralen. Tijdens het eten vielen ze me al op en ik was op slag verliefd. Helaas bleken deze (letterlijke) pareltjes ook een prijskaartje te hebben. Toen ik hoorde dat ze van Dior waren had ik die conclusie natuurlijk allang getrokken.
Vol goede moed ben ik op zoek gegaan naar een mooi look-a-like paartje. Want hoewel ik geen KO-fan ben, vond ik het voor deze oorbellen toch wel een uitstekende uitvinding om een alternatief te zoeken. Nu heb ik online dus een mooi paartje op de kop weten te tikken, yay me!

Anyways, nu draag ik dus weer oorbellen op daily basis. Ja, ik ben een gelukkig kind. Ze zullen dus ook snel op de blog komen (met m'n nieuwe Nikes waarschijnlijk, want ze zijn als een match made in heaven!).

Follow me on:

2 comments:

Rian dijkhuis said...

erg leuk! ik ben al een tijdje op zoek naar dit soort oorbellen, dus ga snel even een kijkje nemen!

Roxanne said...

Dankjewel voor dit artikel! Ik ga ze bestellen :)