Sunday, October 5, 2014

NEW IN ║ Jason Markk Premium Shoe Cleaner Essential Kit.

PBFT_Jason Markk_1 PBFT_Jason Markk_2 PBFT_Jason Markk_3

Eindelijk heb ik 'm dan.
Ik hoor je denken: waarom moet je in hemelsnaam merk schoonmaakproducten hebben?
Maar het is waar, ik moest en zou 'm hebben.
Ik had al zoveel goede verhalen gehoord, dat ik al m'n hoop op dit product had gegooid.

In februari ben ik namelijk naar Chateau Techno geweest.
Ik had - zoals gewoonlijk - m'n bordeauxrode Janoski's aan en zoals gebruikelijk kreeg ik de opmerking 'zou je dat nou wel doen Yan? Het is zo zonde van je schoenen, die worden sowieso vies!'. 'Ja, dit kan prima' antwoordde ik toentertijd stellig. Ik wist namelijk dat de schoenen vies zouden worden, maar ik wist ook dat ik dit al met meer feestjes en festivals had meegemaakt en ik ze keer op keer schoon kreeg.
Tot Chateau dus. Ja, na het feest waren de schoenen wederom vies en wederom zou ik ze schoon proberen te maken.
Ditmaal bleef het helaas bij proberen, want schoon kreeg ik ze niet.
Uiteraard baalde ik, maar och, met vlekken waren ze ook wel grappig had ik besloten.

Een tijd geleden hoorde ik echter over Jason Markk. Het zou alles schoon krijgen!
Toen kwam mijn warrige, vergeetachtige ik. De zomer kwam. En ik was het gehele product vergeten.
Op de Approved Sneakers Market vorige week zag ik het product weer en ik nam me voor het te kopen. Helaas vergat ik het in alle opwinding door m'n nieuwe Nikes; dus thuis aangekomen had ik het nog steeds niet. Lang verhaal kort: bij Oqium in de Nieuwezijds Voorburgwal heb ik het pakketje gekocht en vandaag ga ik het uitproberen.

Oké, heel leuk en aardig, maar wat is het nou precies?
Jason Markk Premium Shoe Cleaner is, zoals de naam al zegt een schoonmaak product voor je schoenen. Eigenlijk een soort wasmiddel, maar dan speciaal voor je schoenen!
Als ik de gebruiksaanwijzing zo lees is het voor dummy's. Je moet het borsteltje een beetje nat maken, dan het middeltje op het borsteltje doen, weer nat maken, de schoenen borstelen tot het gaat schuimen, vervolgens schoonmaken en weer opnieuw. Het klinkt alsof een kind letterlijk de was kan doen. Waarbij ik de rol van het kind op me neem.

Als het werkt zal ik zo gelukkig zijn als een kind in een snoepwinkel! (om even in de kinderrollen te blijven)
Als het niet werkt, nou dan ben ik 20 euro armer, maar een ervaring rijker! (positief blijven kinders!)

Nou ik ga aan de slag, eens kijken wat voor moois ik van m'n schoentjes kan maken...

Follow me on:

No comments: