Wednesday, October 22, 2014

OUTFIT ║ From low till high end.

PBFT_Rotterdam_2 PBFT_Rotterdam_5 PBFT_Rotterdam_1
Leather Jacket: Pele Che Coco, Gilet: Won Hundred, Vest: Primark, Dress: River Island, Sneakers: Nike AM1 YOTH. 

Deadlines zijn weer achter de rug: hallo (beetje) sociaal leven!
Zoals jullie hier konden zien was ik laatst (het lijkt nu al jaren terug) naar de opening van de H&M, Weekday en Monki in Rotterdam. Dit is wat ik aanhad (: 

Sommigen hadden misschien al een preview op mijn Instagram gezien, voor anderen is het een complete verassing!
Ik draag natuurlijk weer mijn lievelings leren jasje van Pele Che Coco met daarop een nieuw gilet van Won Hundred die ik laatst bij een sample sale gescoord heb. De 'new in' post daarover moet ik eigenlijk nog schrijven, maar ik kon niet wachten met ' m aandoen! Verder heb ik ook een nieuwe jurk aan van de River Island, die ik laatst met nog een mooie aankoop gescoord heb; daarover moet ook nog een post komen EN m'n nieuwe vest van de Primark (natuurlijk ook nog geen post over geweest). Och, och, och...
Oh en als finishing touch natuurlijk m'n nieuwe Nikes en oorbellen, waarvan ik al had gezegd dat ik ze waarschijnlijk samen zou gaan dragen. Jemig wat een nieuwe look.

Met al die nieuwe spullen - van wat duurdere merken - denken mensen altijd dat ik teveel geld heb, maar dat is (helaas) zekers niet zo. Het is alleen een kwestie van slim shoppen. Ik ga bijna alleen maar sample sales af en shop enorm veel in de uitverkoop! Binnenkort ben ik van plan hiermee iets te gaan doen op de blog, more 'bout that soon... 

Follow me on:

10 comments:

Malu Swartjes said...

Gave jas! :D
xx
Discover my Stylish Confessions! ♥

Nora said...

Wat een leuke outfit!

Liefs Nora / 1310bynora.com

My Own Fairytale said...

Wat een super gave jas!

XO

www.myownfairytale.com

Marloes Meeusen said...

Oh die jas is zo tof! En staat je zo mooi!

Juseneide said...

Your purple leopard jacket is so cool!!

https://www.facebook.com/MissyCheeksLooks?ref=hl

PrncszTffny said...

waaauw super mooie jas!


http://shopaholicoverhere.blogspot.nl/

Rachella - theonlyfashionprincess said...

Wat een mooie look, je ziet er fantastisch uit chica!

Melissa said...

Staat je heel mooi!

fran said...

the outfit is really nice baby
kisses
don't forget to see my new look! a really formal look

NEW OUTFIT IN MY BLOG!!!! READY FOR A FORMAL (collaboration with Tailor4Less )
http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/10/ready-for-formal.html

Femke Bo said...

De schoenen zijn heel mooi!