Wednesday, October 15, 2014

TIPS&TRICKS ║ Velvet Action Hangers.

PBFT_Action Kledinghangers_3 PBFT_Action Kledinghangers_2 PBFT_Action Kledinghangers_1

Het begon allemaal zo sprookjesachtig, mijn kastje was op kleur gesorteerd en alles was netjes gevouwen. T-shirts bij T-shirts, longsleeves bij longsleeves etc.
Toen kwam het leven voorbij - lees: vroege ochtenden met veel haast, of gewoon: veel haast - en langzaamaan werd mijn kast een volledige troep.
Het hang-gedeelte was op zich nog redelijk op kleur geordend, maar door alle verschillende hangers oogde het sowieso altijd al rommelig. Dan kwam er ook nog eens bij dat ik veel minder ruimte had door die verschillende hangers, waardoor ik alles maar een beetje probeerde in de kast te proppen...
Je kent het (helaas) vast wel.

Al een tijdje was ik daarom op zoek naar nieuwe hangers: met het oog op een nieuwe kamer/kast had ik besloten dat ik (metalen) witten hangers wilde. Strak, maar industrieel, oh en ze moesten ook betaalbaar zijn. Vooral dat laatste was nogal belangrijk voor mij als student zijnde.
Met dat laatste in gedachte ging ik dus op zoek, toen mijn nicht mij vertelde over de hangers die zij gebruikte: zwarte fluwelen hangers van de Action! 10 stuks voor 3 euro, oftewel - voor de luie mensen onder ons - 30 cent per stuk! Gelijk ging mijn hele theorie over wit en industrieel aan de kant en voor ik het wist had ik een aantal pakjes bij de Action gehaald. Af en toe moet je prioriteiten stellen hè...
Beetje matig wel dat in 1 pakje 9 stuks zaten in plaats van 10, maar ja om weer helemaal terug te gaan voor die 30 cent; dan was ik meer tijd kwijt aan reizen en moeite, want immers: tijd is geld! Maar let er dus wel op, tel ze even na in de winkel ;)

Gelijk ben ik aan de slag gegaan en zoals je ziet was er gelijk resultaat!
Mijn hang-gedeelte is een stuk rustiger en fijner om te zien. Er is meer ruimte en het is ook veel overzichtelijker. Nu moet ik zeggen dat ik het gedeelte van de rokken die hingen wel heb weggehaald, maar ook met die erbij scheelt het enorm.

Mijn tip van de dag zijn dan ook zeker de zwarte fluwelen hangers van de Action!
Door het materiaal glijdt niets er vanaf, en mocht je broeken willen hangen, dan kan dat zelfs, i-de-aal (:

Follow me on:

7 comments:

Roxanne said...

Mooie hangers, je kast ziet er zo veel mooier uit!

The Style Class said...

Wauw ziet er super mooi en overzichtelijk uit!

Marlies said...

Hélemaal mee eens, ik zweer bij deze hangers haha!
Supermooi fijn dun waardoor er meer hangers naast elkaar kunnen, superfijn dat tops met een wijde hals er niet meer afglijden en ik vind het zwarte fluweel er bovendien heel mooi uitzien!

Eva (Creativity and Chocolate) said...

Heel mooi en overzichtelijk! Ik gebruik hangers van Ikea (de houten) Ook echt ideaal! xx

http://www.creativityandchocolate.com

Bettie achternaam said...

Wauw, dat ziet er netjes en overzichtelijk uit.

Julia said...

Super netjes!
Ik ga het dit weekend ook maar is proberen !

PrncszTffny said...

Haha ziet er super netjes uit nu!http://shopaholicoverhere.blogspot.nl/