Monday, November 3, 2014

NEW IN ║ SuperTrash Sample Sale.

PBFT_New In_SuperTrash Sample Sale_1 PBFT_New In_SuperTrash Sample Sale_2 PBFT_New In_SuperTrash Sample Sale_3

Afgelopen weekend was het weer zover, de SuperTrash sample sale die ieder half jaar plaatsvindt!
Dankzij mijn nicht kon ik eigenlijk altijd via de VIP dag, zodat ik niet om achterlijk vroege tijden op hoefde te staan, in de kou te wachten tussen een hoop vrouwelijke hormonen, die soms - no offence - onuitstaanbaar waren.
Toen ik dit keer te horen kreeg dat ik helaas niet via de VIP dag zou kunnen, was dat natuurlijk ook wel een beetje jammer. Want ja, terugdenkend aan de eerste keren dat ik via de gewone dagen ging, werd ik niet per se vrolijker...
Maar ja, voor wat hoort wat, dus ging ik, dapper als ik ben, afgelopen zondag op pad!

Om 11 uur zou de sale openen bij Amsterdam Zuid: voor mij een nieuwe locatie. Rond kwart voor 11 ging ik van huis weg, want ik had bedacht dat als er een rij zou staan, ik naar de PINC sale om de hoek zou gaan, of gewoon door naar vriendinnetjes.
Na een paar keer verkeerd te hebben gereden kwam ik dan aan; geen rij, volledige kalmte en een walhalla aan SuperTrash kleding. In de afgelopen jaren dat ik ben geweest heb ik geloof ik nog nooit zo'n grote hoeveelheid bij elkaar gezien (en ik ben vanaf de eerste keer denk ik iedere sale geweest hèhè!).
Terwijl de muziek rustig opstond, haalde ik diep adem, pakte een Ikea tas en zette de eerste stappen naar mijn - hopelijke - overwinning. Terwijl ik mijn arm, been en rugspieren trainde, ik mijn lichtelijke evenwichtsstoornis in bedwang hield en ik mentaal kalm probeerde te blijven, besloot ik te gaan passen.

Afijn, bijna 3 uur (wie zegt dat ik geen geduld heb?), zo'n 30 kledingrekken, 15 bakken met schoenen, 5 tafels met accessoires, 2 pasbeurten en 1 wachtrij bij de kassa later was het moment daar. Met een tevreden glimlach stond ik voor m'n scootertje: 5 nieuwe SuperTrash items die aan mijn collectie konden worden toegevoegd, want ja ik heb ook nog een riem gekocht die ik met m'n vrolijke hoofd ben vergeten te fotograferen.
Al met al vond ik dit een van de beste SuperTrash sample sales waar ik ooit geweest ben! Het was goed georganiseerd, ruim, niet te druk en het passen was enorm goed! Verder was de sale netjes en het personeel enorm vriendelijk.

Erna ben ik naar vriendinnen geweest, heb ik pannenkoekjes gegeten en zijn we naar Waterkant gegaan voor een drankje. Prima zondag als je het mij vraagt!

Follow me on:

10 comments:

Lemiza Nicolau said...

Echt super leuke kledingstukken heb je gescoord! :) xx

lamies said...

Lucky bastard! xx

Iris Klaver said...

Wauw gave items!

Anouk said...

Ah mate dat zwarte jurkje is zo mooi en fijn!

fran said...

i love the burgundy dress!
kisses
I have a new casual look in the blog!

NEW OUTFIT POST IN THE BLOG: casual november
http://www.showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/11/casual-november.html

Sonja deJ said...

Wow wat een leuke dingen! Zat niet die prachtige leren broek bij, begrijp ik !

MIXT fashion and lifestyle said...

Wat een mooie items! ik ben er jaloers op:P X Laura www.mixtfashion.com

Invisiblecreations said...

Gave items heb je gehaald! Dat zwarte jurkje/hele lange top? Vind ik echt heel mooi!

Marion | 24 hours of Fashion said...

Leuke items! Dat zwarte shirt is heel tof :)

Jolet said...

Leuke aankopen!