Thursday, November 6, 2014

OUTFIT ║ Once you go black...

DSC_0079 copy DSC_0028 copy DSC_0061 copy

Sleeveless jacket: SuperTrash, Longsleeve: H&M, Denim: SuperTrash, Boots: Coco Bella via Avance

... You never go back. 
In dit geval van toepassing op mijn kleding. De laatste tijd draag ik weer enorm veel zwart; ik heb zo m'n periodes (lees: 3/4 van het jaar draag ik zwart, ergens een paar losse dagen er tussen in draag ik wat gekke kleuren). Ik voel me er altijd goed bij, dus ja wat houdt me dan tegen?

Vandaar dat ik tijdens de sample sale van SuperTrash natuurlijk ook weer een hoop zwarte spullen in m'n handen had en met een aantal ervan naar huis ben gegaan. Zoals je hier al kon zien heb ik de broek en het gilet beiden op de sale gescoord. Enorm blij ben ik, vooral met de broek, want er zijn niet veel merken die mijn maat verkopen en ik had nog een basic zwarte skinny nodig! Want hoe vreemd het ook moge klinken, die had ik nog niet in mijn bezig (naja oké wel, maar niet een goede...). En ik heb gelijk een complimentje gehad over m'n billen in de broek, dus ja dan weet je dat het een goede aankoop is geweest ;)

Follow me on:


Pictures are made by Roos

7 comments:

Janne said...

Met zwart zit je altijd goed! Hele mooie outfit dit :)

Laurie said...

Je hebt echt een mooie kleur lippenstift op ! :)

♥♥Fashion-LadyLovely♥♥ said...

I love black!
Nu ben ik ook wel benieuwd naar je maat omdat sommige merken jouw maat niet verkopen.

Chloe Sterk said...

Leuke outfit chick X

Chloe Sterk said...

Leuke outfit chick X

Rachel Kromdijk said...

wauw prachtige foto's zeg liefs

Carli Robertus said...

Ik ben dol op zwarte outfits, het is bijna altijd stoer en classy! Mooie foto's ook(: