Friday, December 12, 2014

EVENT ║ Bristol Bloggers Apéro bij OONA PR.

PBFT_Bristol_1 PBFT_Bristol_3 PBFT_Bristol_2 Een tijdje geleden heb je op Instagram kunnen zien dat ik naar het Bristol Bloggers event was bij OONA PR.
Van tevoren had ik al aangegeven dat ik maar heel even kon blijven; ik zou er stipt om 6 uur zijn, als eerste aan de beurt mogen en als eerste ook weer weggaan. Gelukkig ben ik ik en was dat plan natuurlijk totaal waardeloos. 'Iets' na 6'en kwam ik aan, als een van de laatsten was ik aan de beurt, en als een van de laatsten ging ik weg. Top Yan. Je bent een toppert.

Dit alles kwam doordat het evenement niet 'even snel' te bezoeken was. Bij aankomst werden we ontvangen met lekkere hapjes (lees: brownies, quiches, cakepops...) en mochten we een outfit van de Bristol van de rekken uitzoeken.
Ik hoor je denken: 'Bristol?!', maar ja echt: BRISTOL! Op de persdag was ik er al achter gekomen dat  Bristol aan het veranderen is; de - voor velen - basic schoenenwinkel, is het assortiment aan het uitbreiden met fashionable kledingstukken!
Met armen vol met kleding liep ik naar de pashokjes, om daar aan wat pasdrama's te beginnen. Na het een en ander te hebben gepast, uitgedaan te hebben, opnieuw te passen en alles weer te veranderen had ik m'n outfit gekozen (ja precies, die van hierboven). Aangekleed en wel begon ik aan stap 2: het fatsoeneren van mijn hoofd.
Haar en make-up werden gedaan en met een tevreden glimlach liep ik naar het derde deel van de avond: de shoot! Jawel, daar waar mijn modellencarriere van start ging!

Ik wil daarom OONA PR en Bristol enorm bedanken voor deze ervaring, het was een event zoals ik van OONA gewend ben: persoonlijk en enorm creatief! Bedankt!

Follow me on:

7 comments:

Lisa Groot said...

Wauw wat zie je er stralend uit! En wat een mooie foto's zijn het geworden! Liefs xx

Isabelle said...

Mooie foto's, die outfit staat je echt goed!

Malu Swartjes said...

Wat een leuke fotos! :)
xx
Discover my Stylish Confessions! ♥

Janne said...

Hele mooie foto's! Ik kom eigenlijk nooit bij de bristol maar zo te zien hebben ze leuke kleding :)

Laura Boogers said...

Leuk je die avond weer eens gezien te hebben! Je foto's zijn ook erg leuk geworden:)

xx Laura

Marlayne Vermeulen said...

Leuke foto's!

Invisiblecreations said...

Wauw leuke outfit!