Saturday, January 24, 2015

INSTAGRAM ║ Life recap.

Untitled
1. One of the only good excuses for not wearing black, 2. Dressing up for Valhalla, 3. Just want Summer to come right now, 4. Sjonnie&Anita dress up party, 5. Quote, which is obviously about me (little joke among some friends and me!), 6. It looks like my regular kind of look..., 7. Work in progress for AMFI, 8. Trying the black lipmix from MAC, definitely a GO!, 9. Soccer Sunday, 10. Gotta love the look!, 11. Schoolproject, passed with a 7,5!, 12. Besties (: 

Ja hoor, daar is ze weer.
Even met een recap van de laatste tijd! Want och och, wat had het kind het druk!
Eerst een Kerstvakantie die in vogelvlucht voorbij ging (heerlijke vakantie gehad overigens, daar niet van) en daarna in rap tempo weer door met het AMFI leven. Vorige week had ik m'n deadline (zie de middelste foto onderin), die met een 7,5 behaald is, dus dat is natuurlijk de moeite waard (:
Maar no mercy, afgelopen maandag zijn we weer begonnen, nu met Triptiek. Voor zij die het niet kennen, Triptiek is een project van alle tweedejaars AMFI studenten die, verdeeld over groepen van ongeveer 30 man (ja, ik zit daadwerkelijk in een groep van 29 mensen!) die binnen 3 weken een eigen merk moeten oprichten om dit uiteindelijk in een echte fashionshow te laten zien! Het zijn dus weer drukke weken, lange dagen en weinig genade. Daarnaast ben ik al bijna 2 weken ziek, dus je snapt dat ik ernstige zelfmedelijden heb.

Maar gelukkig valt daar wat voor te bedenken, want vandaag ga ik naar de Winter Efteling!
En ik heb er zin in! Ik heb het als een van mijn Kerst cadeautjes gekregen, dus ik kijk er sindsdien al naar uit (nou ja eigenlijk ervoor al, want toen wilde ik het gewoon heel graag haha!).

Morgen wordt natuurlijk de Klassieker gespeeld, dus dan zal ik weer een zogenaamde 'Soccer Sunday' hebben, ditmaal met wat fijn huiswerk.

Hopelijk gaat het met jullie ook nog allemaal goed,
alle Facebook en Instagram accounts volg ik nog lekker als ik op school even niet oplet, of als ik in een overvolle tram lekker vastgeklemd sta, so keep up the good work!

Follow me on:Now I'm off to Nieuw Lin Fah, getting some sushi my lovebirds!

2 comments:

Florien M. said...

Toch nog de winter efteling woehoe!

KD said...

Your pics are so cute! Love!

check out my new posts?

xoxo
KD
http://kdtrendingtopics.blogspot.com