Tuesday, March 10, 2015

NEW IN ║ MAC Viva la Glam by Miley Cyrus and All Fired Up.

Untitled PBFT_MAC_2 Untitled


Een tijdje terug had ik op Instagram al geplaatst dat ik exclusief de Viva la Glam van Miley Cyrus voor MAC mocht proberen voor deze in de winkels uitkwam.
Ik was op slag verliefd en heb deze dan ook gelijk gehaald toen die in de winkels lag.

Wat ik er niet bij vertelde is dat ik de week ervoor nog All Fired Up heb gehaald. Deze had ik afgelopen zomer bijna dagelijks op, totdat ik 'm one way or another kwijt ben geraakt.
Omdat de lipsticks van MAC niet de meest goedkope zijn, had ik even geen geld over om 'm te halen, maar van mijn oom kreeg ik een Fashioncheque die ik ook bij de Bijenkorf kon inleveren. Afijn, zo was mijn lipstick dus bijna gratis!
Toen ik mijn vader vertelde over de Viva la Glam, kreeg ik deze van hem, dus dubbel pret!

Sommigen zullen het verschil tussen de twee misschien niet eens zien, en ik moet zeggen dat ik ze ook nog niet echt goed vergeleken heb met een zogenaamde swatch, maar op het eerste gezicht is de Viva la Glam met wat meer glans en is All Fired Up een echte matte zoals we van MAC gewend zijn (:
Hierdoor blijft All Fired Up naar mijn mening wel beter zitten. Deze heeft ook een iets vollere, warmere tint. Daar waar Viva la Glam naar mijn gevoel iets meer blauwtinten bevat.
Anyways, ik ben enorm blij met beiden en draag ik ze nu ook dagelijks net als al mijn andere MAC loved ones.

Viva la Glam is ondertussen online al helemaal uitverkocht en in veel van de grote filialen in Nederland ook, maar als het goed is wordt deze weer snel bijgevuld!

Follow me on:

6 comments:

beautyisaparty said...

Pretty lipsticks!

Imke Db said...

Wat een prachtige kleuren!
Heel goede aankopen!

XO Imke

Jolet said...

Ze zijn zo mooi!!

Meticulous Blog said...

Viva Glam Miley wil ik ook nog hebben!

Charlotte said...

Gaaf! Ik hou zoveel van MAC :)

Marloes Meeusen said...

Ik vind ze echt pretty!