Thursday, April 30, 2015

NEW IN ║ ITEM m6 socks.

PBFT_Item m6 sokken_3
Schermafbeelding 2015-04-30 om 11.41.53 Schermafbeelding 2015-04-30 om 11.42.04
PBFT_Item m6 sokken_2
Let's be honest. Steunkousen zijn over het algemeen nou niet iets waarbij woorden als 'sexy' en 'kleurrijk' bij je opkomen. Hoogstwaarschijnlijk denk je eerder aan iets als 'spataderen' en 'oma'.
Waarom ik over steunkousen begin? Goede vraag.
Een tijdje terug was ik naar de persdag van Press Only, en daar was ik even afgeleid door deze leuke roze sokken. Schijnbaar steunsokken. En nee ik maak geen grapje.

ITEM m6 is een leg and shapewear merk dat onder andere fashionable steunsokken introduceert. Door een meting krijg je sokken 'op maat'. En ja, midden in de presentatie-ruimte mocht ik m'n schoenen uitdoen en werd er een meetlint om m'n poezelige voetjes en benen gedaan.
Door middel van allemaal high-tech snufjes is de sok ook goed voor de bloedcirculatie. Wanneer je de sok aandoet voel je het gelijk, daar waar een normale sok los om de voet zit, geeft deze sok steun op bepaalde punten, door een bepaalde druk die er uitgeoefend wordt. Hiernaast geeft het de voeten/benen een mooier silhouet, dus ik zou zeggen: een win-win situatie!

Naast deze korte sokjes heeft het merk ook andere modellen zoals overknee socks en panty's. Voor mannen en vrouwen is er een hoop in allerlei verschillende kleuren en prints. Zelf was ik gelijk erg enthousiast. Zo enthousiast dat ik een hele post wijdt aan een sok. Nou dan ben je enthousiast, geloof mij maar.

Follow me on:

3 comments:

Imke Db said...

Deze zijn inderdaad heel erg leuk zeg! Zou je niet zeggen, dat het steunkousen zijn!

XO IMKE // www.pastellics.com

Imke Db said...

Deze zijn inderdaad heel erg leuk zeg! Zou je niet zeggen, dat het steunkousen zijn!

XO IMKE // www.pastellics.com

Judith said...

Steunkousen zijn normaal maar spuuglelijk, maar deze zijn eigenlijk best mooi! Alhoewel ik me wel zal afvragen of ik ze nu zal gaan dragen.. Het blijven steunkousen, haha. XO