Wednesday, April 8, 2015

OUTFIT ║ Happy Easter!

PBFT_Mipacha_2 PBFT_Mipacha_3 PBFT_Mipacha_1
Sunglasses: Ray-Ban, Pull: Acne, Skirt: Zara W&B Collection, Shoes: Nike YOTH.

Fijn verlaat Pasen!
Zoals je ziet had ik me gister helemaal aan de pasteltinten gewaagd (nagels daargelaten, jawel dat zie je goed, ik had maar 1 hand gelakt. Je kent het wel: haasten, vergeten, warhoofdig zijn...). 
Dus wie nu zegt dat ik 'alleen maar' zwart draag, forget it! Op de foto's is het niet helemaal te zien, maar onder m'n geliefde pull droeg ik zelfs nog een mintkleurig hemdje, die precies bij m'n Nikes paste hèhè!

Anyways, drukte op school zit er weer op, we zijn weer in een nieuwe chaos beland. Maar deze week was er gelukkig even een momentje waarop ik samen met Roos naar de Mipacha opening kon in de 9 Straatjes!
Daarvoor ben ik nog even bij Roos thuis geweest en mijn hemel wat heeft zij een geweldig huis, maar dat terzijde. We hebben snel wat outfit foto's gemaakt et voilà! Na 10.000 jaar kan ik weer wat plaatsen (: 

Hopelijk was jullie Pasen erg fijn, zelf ben ik bij 'de schoonfamilie' - want ja, dat kan ik tegenwoordig zeggen - wezen gourmetten: altijd gezellig!

Follow me on:Pictures are made by Roos.

8 comments:

robin said...

cute outfit! vooral je rokje is leuk :) haha en een hand lakken is ook iets voor mij :P

Joanne said...

Haha, ik hou van je schrijfstijl! Leuk rokje trouwens!

Denise said...

Wat een mooie outfit met die pastelkleuren!

Janne said...

leuk al die pastel kleurtjes! het rokje is zo mooi :)

PantyenKousen.nl said...

Leuke outfit, mooie kleuren en rokje zeg!

Esmeraldaattema said...

Prachtige look.. ik zou dit zo kunnen dragen :)!! Xx

http://www.esmeraldaattema.com

Saskia | Former Parades said...

Leuuuuuk! Eindelijk weer een outfit, haha :D Fijne kleurtjes!

♥♥♥

shouldbuythis said...

Wat combineer je die pasteltinten prachtig!