Wednesday, June 17, 2015

EVENT ║ River Island Salonshow AW15.Mocht je me op Instagram volgen, dan heb je het al voorbij zien komen, afgelopen donderdag had ik weer de eer om bij de River Island Salonshow te zijn! Dit keer werd de AW15 collectie alweer getoond en trust me als ik je vertel dat deze een van de mooiste River Island collecties is die ik tot nu toe heb gezien.
De materialen, modellen, het kleurenpallet... Alles klopt gewoon! Daarnaast was de locatie natuurlijk weer op en top versierd; zoals we van River Island gewend zijn (:
Discoballen, gekleurde cakepops, glitters en een heleboel glamour waren present!

Na het event zijn we snel nog even de River Island ingegaan, om te kijken of we ons presentje misschien al konden gebruiken. Roos was goed geslaagd, maar Joy en ik gaan binnenkort even terug. Ik had wel een geweldige playsuit gevonden, maar die was er helaas niet in mijn maat, dus ik moet deze week snel even terug!

Gelukkig heb ik samen met Roos ook nog even wat outfitfoto's weten te maken,
dus die zullen morgen op de blog komen! Ja er begint weer wat leven in te komen, everything is gonna be alright.

Follow me on:


Pictures are, of course, made by De Fotomeisjes

2 comments:

Jolet said...

Oeh, die cake pops zien er wel heel lekker uit!

Nanne van Hout said...

Was weer gezellig Jannie en ik krijg gelijk honger bij het zien van de goddelijke chocopops. Yummy!