Monday, June 22, 2015

INSTAGRAM ║ Mirroselfies, festivals, friends & family.

PBFT_Instagram
1. Gekkigheid en gezelligheid met vriendinnetjes, 2. Met vriendlief op Mystic Garden, 3. Mijn geweldige gevoel voor humor en kunst, 4. Dinner for two, 5. Hoedjes passen bij de H&M, 6. Park Am See, 7. Donuts & bruiloften, een geweldige combinatie, 8. Spontane borrel met ex-collega's, 9. Dag twee van Open Air, 10. Oppassen op deze knul, 11. Mijn nieuwste aankoop bij de River Island, 12. Mixen, matchen en colourblocken in de UB.

Hoewel ik dagelijks klaag over hoeveel tijd school in beslag neemt, houdt dit natuurlijk niet in dat ik geen sociaal leven heb. 
Sociaal beperkte tijden komen en gaan, maar wat studie-ontwijkend-gedrag-momenten zorgen voor een aantal leuke Instagram momentjes. Met mirrorselfies, festivals, vrienden en familie kom je een heel eind als het aan mij ligt!

Zoals hierboven te zien is heb ik afgelopen weken de festivals Park Am See, Open Air en Mystic Garden bezocht, heb ik ongegeneerd mirrorselfies in de H&M en River Island gemaakt, heb ik weer gezond gegeten en heb ik al met al weer optimaal van het leven genoten!

Op het moment ben ik vaak meer actief op Instagram dan op mijn blog, dus als jullie nog een leuk Instagram account hebben, voel je vrij die achter te laten!

Follow me on:

1 comment:

Joanne said...

Die playsuit van River Island is heel leuk! Staat je goed :)