Tuesday, June 16, 2015

OUTFIT ║ Bristol at Amsterdam Open Air 2015.

IMG_5265 PBFT_Open Air_Bristol IMG_5267

Top, shorts and shoes: Bristol. 

Je zult het wel gemerkt hebben, de laatste tijd ben ik weer flink afwezig. 
Deadline na deadline stonden en staan op de planning en de laatste loodjes voor school zijn het zwaarst!
AMFI kent geen medelijden en dagen in de UB zitten zijn helaas niet uitzonderlijk.

Gelukkig hadden mijn projectgenootje en ik natuurlijk een fantastische planning, waardoor ik vorig weekend zonder stress naar Amsterdam Open Air kon. Jaar 3 op rij, weer een voor in de boeken.
Toen de zogenaamde friendstickets mijn mailbox binnenkwamen dit jaar, haalde ik natuurlijk gelijk 2 tickets, maar toen ik later via OONA PR werd benaderd door Bristol, met de vraag of ik, gesponsord door Bristol gratis naar het festival wilde, kon ik daar natuurlijk geen nee op zeggen!

Afgelopen weken ben ik dan ook veel wezen kijken in de Bristol webshop, en tot mijn grote verbazing zat m'n winkelmandje al snel vol! Vervolgens ben ik naar zo ongeveer alle filialen in Amsterdam geweest, en uiteindelijk goed geslaagd (:
Voor het festival had ik zelfs een 'overdag-outfit' en eentje voor in de avond! De aankoopjes heb ik ook al naar school aangehad, en ik heb de hele dag door complimenten gekregen over m'n nieuwe broek ("soon" on the blog!). Uiteraard heb ik dus de hele dag door lopen vertellen dat het van de Bristol was, en iedereen was enorm verbaasd! Niemand had verwacht dat Bristol zulke leuke kleding verkocht, haha! Zo zie je maar, uniek zijn wil niet altijd zeggen dat je een fortuin hoeft te spenderen!

Lang verhaal kort: Amsterdam Open Air was - dankzij OONA PR en Bristol - wederom ge-wel-dig! Het volle weekend heb ik genoten, daarom wil ik hen enorm bedanken. Bij deze!

Follow me on:

2 comments:

tamaraeleonora said...

Wat leuk dat je er heen mocht namens Bristol!

fran said...

you're ideal love!!!

NEW OUTFIT IN MY BLOG: WATERFALL
http://www.showroomdegarde.blogspot.com.es/2015/06/waterfall.html