Saturday, August 15, 2015

OUTFIT ║ Calpe.

PBFT_Calp_2 PBFT_Calp_1 PBFT_Calp_3

Sunglasses: Ray-Ban, Top: H&M, Shorts: Maison Scotch, Flipflops: Havaianas.

Oké, dat was onbeleefd van mij, ik had mijn langdurige afwezigheid niet helemaal doorgegeven. 
Maar ik had afgelopen maand het zware leventje dat bestond (en bestaat) uit reizen! Op 14 juli vertrokken vriendlief en ik voor 23 dagen Thailand en de 4 dagen na terugkomst ben ik gelijk doorgegaan naar Spanje! Valencia hebben we al bezocht, op dit moment zit in in het lieftallige Calp, en strakjes rijden we door naar Benidorm. Daar zullen we nog 3 nachtjes blijven en dan weer terug naar Nederland, waar Lowlands op me staat te wachten. Jullie begrijpen wel dat het een zware zomer voor mij is geweest, na Lowlands ben ik wel weer toe aan rust, hèhè. 

Afijn, later zal ik jullie eeuwig overspoelen met Thailand verhalen (geen outfits, geloof mij, met alle backpack handigheidjes en wijsheden zijn de outfits niet per se blog-waardig), nu eerst dus even kort en kracht Spanje! Een broekje die ik gekocht heb toen ik bij Scotch&Soda werkte, maar eigenlijk veels te weinig draag, vandaar dat ik mezelf verplicht heb om 'm mee te nemen naar Spanje en ook zeker te dragen, dus bij deze (:

Hopelijk hebben jullie ook een fijne vakantie, binnen of buiten Nederland!

Follow me on:

2 comments:

Charlotte said...

Hele leuke outfit, staat je goed! Heel veel plezier nog in Spanje en alvast op Lowlands:)

Jolet said...

Wat een super leuk broekje!