Friday, August 28, 2015

OUTFIT ║ Spotted at Lowlands.

1YCpUAr

Sunglasses: Ray-Ban, Dress: Noir&Blanc, Shoes: Coco Bella via Avance.

Lowlands 2015 is een feit!
Mijn 6e jaar op rij naar het leukste festival dat er is. Ik weet dat de meningen daarover verschillen, maar mij hoor je niet klagen. Hoewel het natuurlijk erg vervelend is voor de organisatie dat er minder geld binnenstroomt, betekent minder verkoop voor mij alleen maar een grotere kans op het daadwerkelijk zien van de artiest(en) voor wie ik kom, in plaats van mijn leven tussen ruggen en stinkende oksels in. Maar dat terzijde, over Lowlands later meer.

Een van m'n outfits wil ik even figuurlijk in de spotlights zetten (als ik het letterlijk doe, kun je je voorstellen dat ik een wandelende TL-balk ben). Hoewel mijn outfits gedurende het jaar redelijk zwart zijn, kwam ik deze fleurige jurk een tijdje terug op een sample sale van Cachicci tegen voor maar 10 euro. Waarschijnlijk kwamen ze er niet van af, omdat iedereen 'm afzichtelijk vond of niet durfde te dragen, maar voor 10 euro kon ik 'm niet laten hangen. Ik heb de jurk nu 2 keer aangehad en alle opmerkingen zijn langs m'n hoofd gevlogen. "Oh, kijk een kanarie", "Je moet je zonnebril wel opzetten als je naar haar kijkt", tot "Jezus wie doet dat nou aan", gecombineerd met alle vuile blikken van dien, tot reusachtige complimenten en zelfs mensen die me wilden toevoegen op Facebook of met me op de foto wilden. Een ding is zeker: deze jurk zorgt in ieder geval voor een gespreksonderwerp.
De eerste keer droeg ik de jurk met een klein riempje, maar door alle stress was ik die naar Lowlands vergeten mee te nemen. Op zoek naar een nieuwe veter vond ik m'n touw van m'n tent om de tent aan te spannen. Precies in de kleur van mijn jurk! 1 + 1 = 2, dus met drie keer wikkelen had ik een nieuwe riem!

Met deze outfit ben ik ook door Metro Mode gespot, zij hebben deze foto dan ook gemaakt! Helaas hebben ze mijn mini-interview zelf bedacht, door "Stijl: ik kijk naar andere bloggers" te vermelden. Dat heb ik namelijk nog nooit gezegd, en zou ik ook niet snel zo zeggen. No offence naar andere bloggers natuurlijk, maar nu lijk ik een of ander leeghoofdige meeloper in mijn ogen. Ik heb de Metro Mode dan ook gelijk een berichtje gestuurd, maar deze negeren ze helaas.
Verder vind ik het natuurlijk heel erg gaaf dat ik ben gespot hoor, daar niet van ;) Mocht je de hele post van Metro Mode willen zien, klik dan hier.

Wat vinden jullie? Oogverblindend he? ;)

Follow me on:

7 comments:

Denise said...

Staat supervet!

thefashiondaily said...

Super leuk gecombineerd met je docs-ish boots!

Jolet said...

Lowlands lijkt me ook echt heel erg gaaf!

Marlayne Vermeulen said...

Gave outfit had je aan!

Eilish (artisticstateofmind) said...

Ik vind m super gaaf!

Anouk S said...

Balen zeg dat metro je woorden heeft verdraaid. Maar wel leuk dat je gespot bent!

Margo Bazuin said...

Megavette outfit! Ik zag hem al op FB en ik dacht wow, jij durft! Vind ik erg stoer van je. Fuck de haters ;) en heel stom dat Metro zomaar wat verzint! Gelukkig vermeld je het hier nog even.