Sunday, October 25, 2015

CONFESSION ║ Dit is waarom ik 2 maanden niets van me heb laten horen.

IMG_0154
En nee, het is niet omdat ik 24/7 in boompjes aan het klimmen was. (Dat ook, maar daarover later meer).

Maar hoe krijg je het dan voor elkaar om ineens twee volle maanden niets van je te laten horen? Geen idee, maar wonder boven wonder is het me wel gelukt. Mijn welgemeende excuses. Dan vraag je je toch af, wat doet iemand in hemelsnaam, dat diegene het schijnbaar te druk had eventjes te laten weten dat ze niets meer kon posten? Op een rijtje!

Marie Claire

1. Sinds september loop ik full time stage bij het magazine Marie Claire
Jazeker, jullie hebben het op Facebook en Instagram misschien wel voorbij zien komen, maar ik ben nu al bijna twee volle maanden Online assistant! Dat is ook gelijk het moment dat ik stopte met bloggen... Lange dagen op kantoor hebben als gevolg dat ik geen outfitfoto's kan maken, niet naar persdagen/andere leuke events kan gaan én natuurlijk dat ik als het ware 'blog' voor Marie Claire!

Fit for Free

2. Ik ben begonnen met drie keer per week te sporten
Hoewel ik begrijp dat het vrij ongeloofwaardig overkomt is het tóch waar. Sinds september heb ik een abonnement bij Fit For Free en ben ik drie keer per week zwoegend in de sportschool te vinden.

Student Experience

3. Vriendlief woont nu in Amsterdam
Ik weet niet of ik überhaupt heb laten weten dat ik een vriend heb, maar ik heb nu officieel een jaartje verkering (#grotemeid) en het vriendje is nu ook naar Amsterdam verhuisd. Na stage ben ik dus vaak bij hem te vinden, waarvan we twee avonden door de weeks dus naar de sportschool gaan. Hiep hoi.

Game of Thrones

4. Game of Thrones
De boyfriend en ik waren vorig jaar oktober begonnen met Game of Thrones en hoewel het eerst nogal traag waren hebben we de afgelopen tijd elke avond een aflevering gekeken. Met als gevolg dat we nu op het einde van seizoen 5 zijn, dus we beginnen een beetje op schema te lopen!

Geflipt burgers

5. Vriendjes, vriendinnetjes en familie
En natúúrlijk wil ik naast dit alles nog genoeg tijd doorbrengen met vriendjes, vriendinnetjes en familie! Daarom probeer ik iedere maandag en woensdag af te spreken zodat ik ook nog kan genieten van mijn omgeving. Dit zorgt trouwens wel voor een hoge uit-eten-rekening, en voor een verrijking van de smaakpapillen hèhè.

Nou so far dus een voor mijn doen korte en bondige samenvatting van wat er nu zoal afspeelt in mijn leventje. Voor nu wens ik jullie nog een fijne zondag, geniet ervan!

Follow me on:

2 comments:

Judith said...

Ik herken me in bepaalde punten zo goed! Ik loop stage bij vtwonen, dus we zitten in hetzelfde gebouw (geloof ik). Grappig! XO

sam witting said...

En hoe zit het met je Amfi studie dan?