Wednesday, February 10, 2016

NEW IN ║ Nike Air Max Command Premium Island Green

Nike Air Command_1 Nike Air Command_3 Nike Air Command_2

Ik ben écht geen shopaholic. Maar als er één ding is waar ik wél echt gelukkig van kan worden, is het koopjes scoren. Zoals deze schoenen bijvoorbeeld. Ik heb ze al in het grijs (voor 25 euro gescoord) en aangezien ik ze on daily basis draag, besloot ik dat het tijd was voor een nieuw paartje.

Mijn voorliefde voor mint komt nogal weinig naar voren, dus toen ik deze pareltjes zag was ik op slag verliefd. Helaas vond ik ze nog aan de dure kant, dus besloot ik even te wachten. 'Even' veranderde in heel lang, en voor ik het wist was ik ze vergeten.
Totdat ik mij laatst 'plots' in de Nike clearance store in Utrecht bevond en twee mintkleurige schoenen mij aanstaarden. Ik keek om me heen, greep ze snel uit het vak en score! Ze waren ook nog eens in mijn maat. Als een blij ei heb ik afgerekend en hoewel ze wel wat duurder waren dan hun grijze broertjes, zijn ze het geld he-le-maal waard! Zelfs vriendlief, die er op een of andere manier van overtuigd is dat ik genoeg schoenen heb (af en toe begrijp ik die jongen ook niet) is fan van ze. Nou, dan weet je zeker dat het goed zit (:

Follow me on:


9 comments:

Suze said...

Super gaaf! Ik heb ze ook, alleen dan in het licht blauw :) X

Marijn said...

Genoeg schoenen (en kleren) bestaat niet. Ik vind ze super tof! De kleur is echt heel leuk. Ik heb ee paar theas in het turkoois, die vind ik nog steeds helemaal geweldig!

Anna Schouten said...

So prettyyyy <3. Die kleur! Heerlijk, zo'n vondst bij de clearance store. Ik ben daar ook weleens geweest, maar kwam eigenlijk altijd alleen maar sportachtige schoenen tegen, niet echt dagelijks draagbare sneakers :(. Toch maar eens proberen om er vaker naartoe te gaan!

Six Feet From The Edge - Debbie said...

Ah heerlijk zijn die! <3

x

Nina Koch said...

Oeh wat een leukies. Het model, de kleur! Love it.

Manon Boerakker said...

Wauw ze zijn echt gaaf !

kimdonz.com said...

Wat een leukerds! En wat een vrolijke kleur :)

Indi van Casteren said...

Ken je de Snipes (nieuwe sneaker store bij de dam) al? Daar verkopen ze exclusief de Nike Ultra Moiré 1 mint (heb ze gekocht - en ben verliefd). Misschien ook iets voor jou als je van die kleur houdt!

Chantal van Brummelen said...

Lekker kleurtje! x Chantal www.commedescoco.nl