Sunday, May 1, 2016

EVENT ║ OONA Welcome Days FW16.Het feit dat ik tussen de twee Welcome Days van OONA maar twee andere posts heb geplaatst is natuurlijk behoorlijk schandalig. Tegelijkertijd geeft het aan hoe snel de tijd gaat.
Voor mijn gevoel waren de vorige Welcome Days namelijk pas een paar weken geleden, maar tot mijn grote schaamte ontdekte ik zojuist dat het alweer november 2015 was...

Afijn, afgelopen week was ik eindelijk weer een beetje blogger tijdens het OONA event. Donderdag was dé dag van de persdagen, en hoewel ik (gelukkig) meerdere uitnodigingen had, heb ik alleen tijd gehad om bij OONA langs te gaan. Want ja, helaas neemt mijn schoolleventje bijzonder veel tijd in beslag.

OONA was weer ouderwets gezellig. Daarnaast was het natuurlijk weer enorm gaaf om de nieuwe (te gekke) collecties te zien, en het eten was natuurlijk weer to die for. Om je even een beeld te geven: ik at twee bakjes van de heerlijke salade die je op de foto ziet, nam een shotje van de nieuwe Jinzu gin (bijzonder lekker trouwens, aldus iemand die niet van drank houdt), een sandwich én een stuk red velvet cake. En dat allemaal in een klein uurtje, om 12 uur 's-middags.

Follow me on:


Photo's are made by Presstigieux.

No comments: