Thursday, May 12, 2016

INSTAGRAM ║ Een update

Schermafbeelding 2016-05-12 om 09.14.12
Nadat ik een tijd terug naar de Foodhallen in Amsterdam West ben geweest, raakte ik weer helemaal verliefd op verse Vietnamese springrolls. De kokkin in mij kwam naar boven et voilà, mijn nieuwste verslaving is ontstaan!

Schermafbeelding 2016-05-12 om 09.14.33
Het is ondertussen alweer drie weken terug, maar op 19 april is het feest! Twee verjaardagen én 1,5 jaar verkering: de pret kan niet meer op, dus: een feestmaal bij de schoonfamilie (:

Schermafbeelding 2016-05-12 om 09.14.44
To do of not to do was mijn vraag op deze jumpsuit. Hij scheen nogal door, en de bandjes van mijn BH vond ik ook niet zo mooi. En dan - drama - welke schoenen moest ik erbij aan? #firstworldproblems. Jullie begrijpen dat ik deze schoonheid natuurlijk heb meegenomen, en wel even ga uitzoeken hoe ik dit het beste kan combineren. Hij is trouwens van de River Island en hier te koop >> KLIK!

Schermafbeelding 2016-05-12 om 09.14.57
Ook leuk, een vriendinnetje spotte mij een tijdje terug in dit leuke krantje - waarover later meer ;) - dus die heb ik natuurlijk ook zo snel mogelijk gehaald om mezelf vervolgens (zo bescheiden als ik ben) op de foto te zetten.

Schermafbeelding 2016-05-12 om 09.15.10
Toen het slechte weer vòòr Koningsdag bezig was, werd mijn humeur er niet beter op. Maar met mijn gele regenjasje en mijn oranje shorts ging ik er toch voor. En jawel: wonder boven wonder was het de héle dag ge-wel-dig weer op de boot van Vriendjespolitiek. En met de heerlijke deuntjes die door de boxen knalden kon onze dag niet meer stuk!

Schermafbeelding 2016-05-12 om 09.15.23
Volgens mij dé hotspot van Haarlem: By LIMA, deze hotspot kwam zo onverwachts, dat ik dus geen camera mee had en alleen maar deze foto heb kunnen maken, maar ik weet waar ik volgende keer heen ga en dan neem ik zéker mijn camera mee, om meer met jullie te kunnen delen (:

Schermafbeelding 2016-05-12 om 09.15.38
Onverwachts als de zon kwam op Koningsdag, nog onverwachter was het plots zomer was afgelopen week! Zaterdag hebben we de eerste dag op het strand goed ingeluid, en hoewel ons plan was om het niet te laat te maken, waren we rond 23.00 uur pas thuis en hebben we een héérlijk spontaan dagje strand gehad. #wateenleven

Schermafbeelding 2016-05-12 om 09.16.03
En toen kwam de realitycheck, deze week zat (en zit) ik weer in de UB. Maar in de pauze beloon ik mijzelf met heerlijke sandwiches (deze komt van 't Gras van de Buren in Utrecht), of een wandelingetje door de Utrechtse straatjes.

Afijn, dit is dus wat ik de laatste tijd zoal heb uitgespookt, als je mijn Instagram mag geloven. Natuurlijk heb ik nog een heleboel andere dingen gedaan, maar die gaan voornamelijk over mijn schoolleven... Hopelijk hebben jullie ook van de onverwachts heerlijke zon kunnen genieten, en zullen jullie vandaag ook voor mij van het zonnetje genieten. Want ik zit nog wel een aantal uurtjes in de UB. Gotta love this life!

Follow me on:

1 comment:

Benedicte .Mbayi said...

Super cute jumpsuit!
Please check out my new fashion inspiration blog: tfmbe.blogspot.com
Thanks! x