Monday, May 2, 2016

NEW IN ║ Nike Air Max 95 QS Metallic Platinum / Black - White

Nike Air Max 95 Nike Air Max 95 Nike Air Max 95

Oké, het lijkt misschien alsof ik één of andere koopverslaafde ben, maar laat me dat even duidelijk maken: dat ben ik absoluut niet.
De ongelukkige timing van twee schoenen achter elkaar op de blog doet het alleen een klein beetje zo lijken.

Deze nieuwste aanwinst is een model dat al een lange tijd op mijn verlanglijstje stond, en hoewel ik eigenlijk de Nike Air Max 95 PRM Safari wilde, vond ik 180 euro toch net even te duur voor het moment, en dus liet ik die aan mij voorbij gaan. Op Facebook zit ik in een aantal sneakergroepen, en daar wist iemand, genaamd J., dat ik dit model erg graag wilde, maar toch ook écht moest sparen. Toen ze zag dat iemand dit paartje in de outlet zag liggen voor 32,50 werd ik dan ook gelijk getagged. Held D. had de schoenen al meegenomen uit de outlet, en ze ook nog eens helemaal naar Amsterdam meegenomen om ze daar persoonlijk aan mij te overhandigen. Karma punten voor J en D dus!

Afijn, een lang verhaal kort: nu heb ik dit paartje dus voor 32,50 op de kop getikt en ben ik weer een blij ei. Vriendlief moet er nog een beetje aan wennen, maar ook hij vindt ze on feet al een stuk leuker, dus wie weet kan ik hem binnenkort ook overhalen voor een paartje. Hopelijk kan ik ze binnenkort dan ook echt on feet laten zien, want die outfit foto's laten wel lang op zich wachten...

Wat vinden jullie van de AM95's? Enorm lomp, of daardoor juist bijzonder sexy? Hèhè...

Follow me on:

1 comment:

Saranda Walgaard said...

Leuk leuk!!! Ik vind ze tof! :)