Tuesday, August 30, 2016

OUTFIT ║ Vogue fotografeerde mijn Lowlands-look.

LOWLANDS 2016

Sunglasses: Ray-Ban, Jumpsuit: Monki, Jacket: Calvin Klein, Shoes: Converse

Het is alweer even geleden, maar afgelopen Lowlands ben ik weer gespot, dit keer door Vogue
Een hele eer natuurlijk!

Omdat ik voor Lowlands nog geen dag te tijd had om in te pakken - ik praat jullie later bij - had ik natuurlijk veels te veel spullen meegenomen. En omdat we op het festival weer eens moesten haasten, koos ik voor deze jumpsuit van Monki. Super easy en snel aan te trekken, gemakkelijk te combineren én lekker zittend, wat wil een mens nog meer? 
Ik heb deze een tijdje geleden gekregen, met een aantal mooie andere items, maar had helaas nog niet de tijd gehad om 'm aan te trekken én te fotograferen, dus dit moment kwam natuurlijk perfect uit!

Leuk om te zien is het enorme verschil met mijn outfit van vorig jaar op Lowlands, toen ik in een kanariegele kanten jurk werd gespot door Metro Mode (zie hier), welke outfit vinden jullie meer 'spotted-waardig'?

Follow me on:


Photo's are made by Jeannette Huisman for Vogue.nl.

4 comments:

Mandy Paulino said...


Love love love!!

Visit me back :)
mandyshareslife.com

Trudy Danso said...

Loveeee it! :)


http://www.itstrueblog.com/2016/08/4-tips-on-how-to-get-that-fashion.html

Eva said...

Deze wint! Fijn knuffel stofje.
x
www.eveoaks.com

Esmee D said...

Je haar <3 <3 <3 als ik klaar ben met vliegen wil ik ook weer zo'n kleurtje. Staat je super!