Friday, September 2, 2016

NEW IN ║ Nike Air Max Plus SE.

Nike Air Max Plus SE Nike Air Max Plus SE Nike Air Max Plus SE

Ik hoor je denken: komt ze weer met een slecht excuus waarom ze niet actief was op haar blog.
Maar oordeel vooral niet te snel, ik heb dit keer een héle goed reden. Ik kon namelijk niet bloggen, werkelijk waar!
Afgelopen zomer was ik voor een maand in China en daar hebben ze de strengste censuur ever. Instagram, Twitter, Facebook, Snapchat? Ho maar, dat kun je wel vergeten! Sterker nog, Pokémon Go was zelfs mission impossible, want dat werkt via Google maps, en drie keer raden wat niet te gebruiken is? Precies: Google.
Oké, nu schijnt er een VPN netwerk te zijn waardoor je toch gebruik kunt maken van deze apps, maar tot ons grote geluk konden we ook geen apps downloaden toen we al in het land waren. Naja maakt ook allemaal niet uit, hierdoor werden vriendlief écht 24/7 op elkaar aangewezen, aangezien onze mobieltjes geen uitvlucht meer waren (:

China dus, daarover later meer, want het was ge-wel-dig. Maar nu even lekker oppervlakkig; we hebben er ook geshopt. Shanghai en Hong Kong zijn namelijk allebei shopwalhalla's en aangezien er relatief weinig historische attracties zijn, hadden we dus ook alle tijd om los te gaan. Naja, zover dat in onze backpacks paste.

Een tip voor alle sneaker liefhebbers die in Hong Kong zijn: trek een dag uit voor de sneakerarea. Ik heb in mijn leven nog nooit zóveel sneakers bij elkaar gezien. Ik heb het niet over 5 sneakerstores, ik heb het niet eens over 10 of 20, in Hong Kong pakken ze het goed aan. Zeg gerust zo'n 100 sneakerstores bij elkaar. Of naja, voor m'n gevoel waren het er echt ontelbaar, maar neem het me vooral niet kwalijk als het er meer of minder zijn. Mijn inschattingsvermogen is bijzonder minimaal.

Lang verhaal kort: bij de eerste winkel zag ik deze beauty's al, en omdat ik ze in Nederland ook al mooi vond was ik natuurlijk extra onder de indruk toen ik de énorme korting zag. Maar het was pas winkel nummer 1 en dus besloten we eerst alle shops af te gaan, voor we zouden gaan kopen! Na alle winkels te hebben bekeken waren dit toch echt de enige die ik echt graag wilde hebben (en die in mijn maat beschikbaar waren) dus daar ging ik: een derde paar schoenen voor in de backpack (slippers niet meegerekend)!

Follow me on: