Monday, November 14, 2016

EVENT ║ OONA SS17.

PBFT_OONA PBFT_OONA_5 PBFT_OONA_6

Wanneer ik thuis, vanuit mijn kamertje naar buiten kijk, is het midden op de dag al grauw en grijs, en in het ergste geval ook nog eens nat. Op wonderbaarlijke wijze lijkt het bij OONA áltijd goed weer te zijn.

Door het vele licht en de fleurige aankleding waanden wij ons, op een grauwe novemberdag, plots midden in de lente- en zomercollectie van 2017. En geloof mij, dáár wordt je humeur een stukje beter van. Want behalve de mooie collecties van onder andere Primark (die me steeds weer blijft verbazen), Essentiel, Wolford en Scapa, dragen de heerlijke hapjes en drankjes ook zeker hun steentje bij aan het bezoekje.

Al met al was het bezoekje aan OONA wederom een succes. En mijn verlangen naar het voorjaar van 2017 is nog groter dan het al was!

Follow me on:

No comments: