Friday, November 11, 2016

OUTFIT ║ All black everything.

PBFT_OONA_2

Jacket: Sixth June, Pull: Runaway, Tregging: New Look, Boots: Coco Bella by Avance

Kun je jezelf nog wel een blogger noemen, als je gemiddeld minder dan 1 keer per maand aan het posten bent? Ik durf het antwoord eigenlijk niet eens aan te horen, maar waar het in mijn ogen om gaat, is dat áls ik iets post, ik wel achter de post sta. En in dat geval, zeg ik dus: ja, ik ben nog wel een blogger.

Anyways, ik heb het de laatste tijd weer iets rustiger (wat betekent dat ik nog steeds dag en nacht in de weer ben hoor, daar niet van), dus hopelijk heb ik ook weer wat meer tijd om te bloggen. Ik wil eigenlijk al een lange tijd mijn blog van Blogger naar Wordpress overzetten, dus wellicht dat ik daar binnenkort ook even naar kan kijken!

Een tijdje terug ben ik weer naar de sample sale van Cachicci geweest, waar ik onder andere dit (in my opinion) ge-wel-di-ge bomberjacket en deze pull (die je helaas op de foto niet heel goed ziet) heb gehaald. Binnenkort zullen jullie wel meer items van die sale voorbij zien komen, want mijn broertje en ik zijn er opnieuw weer veels te goed geslaagd!

Follow me on:


Pictures are made by: Roos.

No comments: