Tuesday, December 6, 2016

NEW IN ║ Nike Air Max 95 Pony Hair Pack.

PBFT_Nike AM95 Ponyhair pack colour_3 PBFT_Nike AM95 Ponyhair pack colour_2 PBFT_Nike AM95 Ponyhair pack colour_1

Ik hoor je denken: "Heeft ze nou alwéér nieuwe schoenen gehaald?"
Laten we het er maar op houden dat ik een goede deal had en ik héél veel voor deze schoenen over heb gehad ;)

Let me tell you 'bout it... Ik had natuurlijk van te voren al gezien dat ze uitkwamen, en het was liefde op het eerste gezicht. Dus om 09.00 uur stipt was ik de Nike site eindeloos aan het refreshen, tot ik na zo'n 5 minuten (op het moment zelf leek dit ruim anderhalf uur) besloot dat dit geen zin meer had; de schoenen zouden niet op de site komen. Ik had de verkeerde informatie gekregen en vol stress begon ik dan ook alle andere sites waar ze te koop waren te openen. Uiteindelijk bestelde ik ze via winkel nummer 1: Sneakerbaas.

De schoenen kwamen binnen, en wat bleek? Ze waren te klein! Ongelofelijk, aangezien ik dit paartje AM95's ook in 36,5 heb. Het geluk stond dus niet aan mijn zijde. Ik bracht de schoenen terug en besloot de schoenen in zowel 36,5 en 37,5 bij Sneakerdistrict te halen, waar een restock had plaatsgevonden. Hier paste 36,5 gelukkig wel, dus dacht ik mijn perfecte paartje eindelijk te hebben (hoewel ik véél commentaar had/heb op Nike's afwerkingen bij dit model, maar dat ter zijde). Ik had ondertussen dus al 3 paar van dit model in mijn handen gehad, toen ze ineens tóch bij Nike.com werden verkocht. Ik had hier nog een pulse code van 20% korting, dus de keuze was snel gemaakt. Ik had de bestelling nog geen dag geplaatst, of ze kwamen met 25% korting bij Bruut! Aangezien vriendlief wist van al mijn drama, had hij ze hier voor mij besteld, waardoor ik dus twee paar had. 25% korting scheelt natuurlijk een hoop, dus hup, beide paartjes gingen weer terug naar Sneakerdistrict en Nike. Nu 100.000 jaar en 5 paartjes later kan ik ze dus eindelijk aan; hopelijk wordt al het lange wachten beloond. Geen idee op welke manier, maar het klonk toch leuk om het te zeggen.

Wat vinden jullie? Was dit al het wachten waard?

Follow me on:

1 comment:

Saranda Walgaard said...

Jaa wat een tof schoensel weer! Ik heb ook weet nieuwe Nike's! 🙌🏼🙌🏼